Altcoins.

Posted by

Internettet, efter flere årtier af sin eksistens, har sin valuta. Vi mener Bitcoin, som på trods af sin uimponerede begyndelse nu er utroligt værdifulde virtuelle penge. Det er blevet kaldt internettets guld. Er andre Internet guldbarrer blevet skabt på samme måde som Internet guld?

Litecoin.

Der er en anden cryptocurrency baseret på en blockchain med open source-kode. Dens forfattere besluttede at sikre en hurtig overførsel af midler med et lavt transaktionsgebyr. Det engelske ord lite i kryptovalutaens navn betyder lethed og overkommelige priser.

Litecoin som en af de ældste kryptovalutaer i nogen tid var på andenpladsen i rækkefølgen. Ligesom Bitcoin er det decentraliseret, selvom det ikke giver anonymitet.

Hvem står bag at skrive Litecoin?

Dette er Charlie Lee,en Google-medarbejder, der var involveret i udviklingen af software som Chrome OS eller den mobile version af YouTube. Oktober 2011 kan betragtes som begyndelsen af Litecoin,fordi så kildekoden til den nye cryptocurrency blev offentliggjort.

Det stod straks klart, at Litecoin ikke kunne konkurrere med Bitcoin. Det kan kun være en let og billig alternativ mulighed. I øjeblikket overvåges udviklingen af kryptovalutaen af Litecoin Foudation, ledet af Charlie Lee.

Litecoin vs Bitcoin.

Opførelsen af Litecoin ligner Bitcoin, men til fordel for førstnævnte falder en hurtigere tid til at udføre bekræftelser. Det opererer i et P2P-netværk, der er en decentraliseret og ubemandet virtuelle penge. Licensbetingelserne giver dig mulighed for at kopiere, ændre og distribuere Litecoin selv i en modificeret version.

De karakteristiske træk ved Litecoin er:

  • blokbehandling hvert 2,5 minut
  • maksimal forsyning på 84 mio.
  • baseret på Scrypt kryptografiske algoritme.

Hvor kommer prisen på Litecoin fra?

  • forordninger, der er indført af de finansielle myndigheder.
  • Begrænset antal Litecoin enheder og hastigheden af sin minedrift.
  • Medier rapporterer påvirker investorernes entusiasme.
  • Tilpasning på det finansielle marked.

Ethereum.

I modsætning til andre kryptovalutaer bruger Ethereum blockchain-teknologi. Dens data er ikke gemt på eksterne servere, i computere spredt over hele verden. Er det muligt at overtage denne kryptovaluta på nogen måde? Teoretisk set, ja, men du ville have til at kontrollere mere end halvdelen af computerne på Jorden.

Sammenlignet med Bitcoin tilbyder dette Ethereum lidt flere muligheder ved at give en åben platform med dapps-applikationer.

Far til Ethereum.

Skaberen af Ethereum anses for at være den russiskfødte programmør Vitalik Buterin. Han bor i øjeblikket i Canada. Det projekt, han skabte – Ethereum, så dagens lys i 2015.

Hvordan udvinder man Ethereum?

Ethereum i strenge vendinger er en open source-platform, der giver udviklere mulighed for at oprette decentraliserede applikationer. Den kryptovaluta, der bruges i platformen, er Ether, en regningsenhed udstedt på blockchain. Det deltager i overførslen af midler. Ether er derfor en cryptocurrency og Ethereum er en platform,men i øjeblikket har disse begreber blandet sammen og bruges i flæng.

For at “mine” Ether, skal du bestanden op på speciel software. Som med andre kryptovalutaer modtages virtuelle penge til gengæld for at løse komplekse matematiske beregninger. Mining Ether er muligt ved hjælp af en processor eller grafikkort.

Prognoser for Ethereum.

Dens priser er stadig stigende. De følgende måneder vil sandsynligvis medføre yderligere stigninger. Kryptovalutamarkedet fortsætter med at vokse på trods af sin relative ungdom. Det er også kendetegnet ved enorm volatilitet og uforudsigelighed.

Blandt en stor gruppe investorer er der en tro på Ethereums store potentiale. Nogle går så langt som til at sige, at det i det lange løb kan flytte til de førende positioner i placeringerne. Folk hævder, at Ethereum kan være en vellykket investering kan være helt rigtigt.

Ifølge nogle er Ethereum mere omfattende end online guld – Bitcoin. Dette kan både være en ulempe og en fordel. Investorer forventer enkelhed vil undgå Ethereum med en bred bue. Cryptocurrency entusiaster mener, at Ethereum er i øjeblikket meget undervurderet, og dermed en stigning i prisen bør forventes.

Krusning.

Dette er navnet på en Open Source-platform, der giver dig mulighed for at foretage billige og øjeblikkelige transaktioner. Kryptovalutaen, der understøttes af denne organisation, er XRP. Som et valutavekslingsnetværksfirma har RippleNet sat sig det mål at forbinde banker, betalingsprocessorer og kryptovalutabørser med sikre og hurtige transaktioner.

Hvor kom XRP fra?

Ripple blev startet af Ryan Fugger, derhar været involveret i projektet med et decentraliseret monetært system i årevis. Ripple, i modsætning til Bitcoin, er en meget hurtigere løsning. Denne type betaling er primært rettet mod banker, der kan overføre penge på 4 sekunder.

Ripple kan ikke “udvindes”, hvilket adskiller det fra andre kryptovalutaer. Der er en fast mængde cryptocurrency på netværket, og det styres af Ripple. Dette er et meget kontroversielt træk, fordi andre kryptovalutaer ikke kontrolleres af nogen finansielle myndigheder.

Ripples fremtid.

Prognoserne om denne kryptovaluta er meget usikre. En enorm mængde tilgængelige kryptovalutaer virker imod det. Det betyder en masse konkurrence om Ripple. Et andet spørgsmål er kontroversen i forbindelse med det. Medier rapporter taler om en overtrædelse af loven om udstedelse af værdipapirer ved Ripple.

DogeCoin.

Blandt de mange alternative kryptovalutaer er en legende maskot. Vi taler om DogeCoin,som er en “sjov” cryptocurrency skabt i form af sjov og i øjeblikket værd rigtige penge. Symbolet på cryptocurrency er blevet en munter hund af “Shiba Inu” racen, som kan findes i det vittige arbejde internet memes skabere.

Uholdbart sjove cryptocurrency har tiltrukket et stort, online community. Ligesom andre kryptovalutaer giver DogeCoin dig mulighed for nemt at overføre penge over internettet uden deltagelse af formidlere og med brug af blockchain.

Et spil, der fortsætter den dag i dag.

DogeCoins historie begyndte i 2013 med et spottende tweet, der blev “samlet op” af samfundet. Som følge heraf blev DogeCoin-domænet købt, og software blev skrevet, hvilket gav anledning til en ny kryptovaluta. Efter cryptocurrency ramte markedet, er det der stadig i dag.

Du vil sandsynligvis ikke blive overrasket over at vide, at DogeCoin minedrift indebærer kontrol blockchain transaktioner ved hjælp af komplekse matematiske beregninger. Cryptocurrency minedrift kan gøres ved hjælp af hjemmecomputere, takket være Scryptalgoritme.

Hver udvundet blok giver dig mulighed for at modtage 10.000 DOGE belønninger. Det ser ud til, at dette er meget, men til den nuværende markedspris er værdien af DOGE ret lav. Desværre har DogeCoin ikke et forudbestemt antal udvundet enheder, det vil sige, at det med tiden vil være underlagt inflationsprocessen.

Hvor kan man købe DogeCoin, hvad er prognoserne?

DogeCoin tilbydes også af kryptovalutabørser. Selvom cryptocurrency er udstyret med en sjov overtone, er den meget populær. Måske er det, takket være hendes humoristiske morskab.

Berømte personligheder som Elon Musk har bidraget væsentligt til populariseringen af denne kryptovaluta.

Shitcoin.

De kaldes kryptovalutaer, der er en ekstremt dårlig måde at investere kapital på. Det kan være mønter, der absolut ikke har brug for eller med ekstremt lav markedsværdi og lav likviditet. De kan nemt bruges til ulovlig markedspraksis. Hvad mere er, hvis likviditeten i et givet aktiv falder til nul, kan investoren ikke sælge sine shitcoins og efterlades med en pakke værdiløse cryptocurrency-enheder.

Hvis man ser på diagrammerne og markedsrapporterne, udvikler kryptovalutaer sig i et svimlende tempo.

Som følge heraf er der også nye projekter, men ikke alle er dømt til succes. I så fald virker det logisk at udvise den nødvendige forsigtighed for ikke at investere dine hårdt tjente midler i shitcoin. Ser man fra den anden side, starter hver cryptocurrency fra et lavt niveau og overvinder stien fra en ubetydelig shitcoin til en betydelig digital valuta.

Derfor, før du investerer i et nyt projekt, skal du kontrollere dets fundament, dykke ned i oplysninger om dets oprettelse og forfatter.

Hvem ved, måske på lang sigt vil en ubetydelig kryptovaluta give dig mulighed for at opnå et stort afkast på en ubemærket udseende investering.

Forskellige meninger om kryptovalutaer.

Alle kryptovalutaer vækker store følelser og akkumulerer dermed en masse meninger og kommentarer på nettet. Til dato er de skrevet af både tilhængere og modstandere af disse moderne betalingsmidler. Reel lykke kan blive talt om af de investorer, der købte virtuelle valutaer på det rigtige tidspunkt. Nu, hvor deres værdi er steget, er de blevet ejere af en betydelig sum penge. De roser Bitcoin og andre kryptovalutaer for deres høje afkast og betydelige fortjeneste. Dette var ikke muligt, hvis det ikke havde været for en vis investeringsrisiko. Den endelige effekt overraskede alle, selv de mest glødende tilhængere.

Læsning positive anmeldelser om cryptocurrencies, mange mennesker beslutter at deltage virtuelle penge investorer. Nogle foretrækker at investere i en gennemprøvet virtuel valuta, som er Bitcoin. Andre investorer, især dem, der er enige om højere risiko, investerer i altcoins og hævder, at køb af en stor mængde alternativ valuta vil give dem mulighed for at opnå en meget større fortjeneste end i tilfælde af Bitcoin.

Mange modstandere gentager den samme sætning igen og igen. “Cryptocurrencies er en stor og voksende spekulativ boble!” Efter deres mening vil fremtidige kryptovalutapriser gå ned, og derefter vil interessen for dem hurtigt ende. I den værste situation vil være dem, der investerede rigtige penge i cryptocurrency og ønskede at formere det eller beskytte det mod grasserende inflation.

Andre mennesker er bange for, at cryptocurrency-indehavere i en krisesituation vil slippe af med deres midler. Dette ville også få priserne til at falde, hvilket ville kollapse markedet. I en sådan situation ville mange investorer miste deres midler.

Hvad skal den gennemsnitlige person tænke på at investere i kryptovalutaer? Først og fremmest, at det i øjeblikket er en meget interessant mulighed for at investere penge,hvis tab du har råd til. Det er rigtigt, at du kan tage sig af minedrift cryptocurrencies, men spørg dig selv, hvor mange penge du vil bruge på computere og grafikkort? Måske vil du overlade cryptocurrency miner til fagfolk, der ved, hvordan man begynder at organisere minedrift? Husk, at der er andre former for investering i kryptovalutaer, der også er bemærkelsesværdige.

I øjeblikket er kryptovalutaer ifølge anmeldelser fra blogs og fora værd at mange penge. På trods af dette forpligter vores redaktion sig ikke til at udtale sig utvetydigt. Vi er klar over, at virtuelle penge i øjeblikket er af betydelig værdi, men vi deler også opfattelsen af skeptikere, der hævder, at investere penge i kryptovalutaer indebærer at pådrage sig risici.

Vores redaktion opfordrer alle læsere til at sætte sig ind i de meninger, prognoser og artikler, der er tilgængelige på nettet. Takket være at blive bekendt med dem, vil du være i stand til at danne din egen mening og vælge din egen holdning til cryptocurrencies.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply