lån til tandlæge

Med et denti lån bekæmper du tandsmerter uden samtidig at få lommesmerter.

Er du led og ked af dine ødelagte tænder, så få et denti lån, der giver fleksibel kredit. Med en tandbehandling på afbetaling kan du klare den næste tandlægeregning, så du igen kan tygge smertefrit og vise et kridhvidt smil frem.

lån til tandlæge

Få lavet tænder på afbetaling

Som det danske sundhedssystem er skruet sammen i dag, skal du selv finansiere langt den største del af den behandling, som du får udført hos tandlægen. Derfor kan det her i landet være en temmelig bekostelig affære at gå til tandlæge. Især hvis du skal have ordnet en krone have fikset en bro eller behandles for paradentose, kan besøget i tandlægestolen hurtigt løbe op i virkelig mange tusinde kroner.

Derfor er der mange mennesker, som dropper tandlægebesøget med det resultat, at det med tiden bliver en sand pinsel at tygge maden. Men heldigvis kan du komme de smerter til livs, du måtte have i munden ved at tage et lån her. Et denti lån er målrettet dig, der både har tandsmerter og lommesmerter på en og samme tidspunkt. Du tilbydes et lån, hvor din tandlægeregning bliver bidt over i små stykker, så du både får lavet dine tænder men samtidig får din økonomi til at hænge fornuftigt sammen.

Med et denti lån kan du låne fra 2.500 kr. og op til 50.000 kr. Det betyder i praksis, at du både kan finansiere en mindre rodbehandling eller en større omgang, hvor tandlægen skal lave en krone eller bro i din mund. Et denti lån har en løbetid på mellem 6, 24, 36 eller 48 måneder. Derudover følger en ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) på mellem 0-9,95 procent. Du skal være fyldt 18 år for at få et denti lån, hvilket giver rigtig god mening, da du indtil da får dine tandlægebesøg finasieres hos den kommunale børnetandpleje. Over 90 procent af danske tandlægepatienter ender med at få et denti lån godkendt. Dog kan der opstå problemer, hvis du er registreret i RKI eller hos Experian. Disse registre skal forhindre dig i at optage lån, som du ikke kan tilbagebetale. Så er du endt her som dårlig betaler, må du nok vente lidt med at låne til din næste tandbehandling.

Sådan får du munden finansieret

Det er ganske enkelt for dig som patient at finde ud af, hvor stort et denti lån, du kan optage. Du klikker dig blot ind på hjemmesiden denti.dk. Her finder du en såkaldt tilskudsberegner, der kan fortælle dig helt præcist, hvor meget du kan låne til dit næste tandlægebesøg. Du logger dig ind med dit NemID, og bliver du godkendt, så er du ellers klar til at kunne modtage en betalingsordning, hvor der op til de første 7000 kr. følger 6 måneders rentefrit kredit. Fra du har logget dig ind, går der kun ganske få minutter, inden du får svar på, om din tandlæge kan give dig et denti lån. For det er nemlig helt op til den enkelte tandlæge at afgøre, om du kan få lavet dine tænder for lånte penge. Dette vil tandlægen som regel gerne acceptere, da han således er sikret sin hyre for det arbejde, han udfører. Så et denti lån er sådan en win win situation for både dig som patient og din tandlæge.

Sådan fungerer et denti lån

Et denti lån fungerer lidt anderledes end for eksempel de kviklån eller forbrugslån, der findes så mange af på markedet. Tager du et almindeligt forbrugslån, får du typisk et lånebeløb overført til din konto i løbet af kort tid. Sådan fungerer et denti lån ikke. Her får du nemlig ingen kontanter i hånden, som du kan være fristet til at benytte til sjovere ting end et besøg hos tandlægen. Et denti lån forløber på den måde, at lånet går direkte til tandlægen. Så hvis du skal have lavet tænder for 30.000 kr., og får godkendt et lån på samme beløb, så trækkes der penge fra din konto til tandlægen af flere omgange. Det vil sige, at lånet kun kommer i spil, så frem du har været forbi tandlægen og få foretaget en behandling. Med dette system skal du aldrig være nervøs for at glemme den næste tandlægeregning, da beløbet automatisk trækkes på din konto.

De fleste ved godt, at jo længere tid der går imellem tandlægebesøgene, jo dyrere bliver det at få bragt munden i orden igen. Med et denti lån kan du få den smertefri finansiering til at udvise den rettidige omhu det er at besøge din tandlæge, når det er påkrævet. Dermed undgår du at vågne op en morgen med munden fyldt med huller, plak eller paradentose. Det er trods alt en dejlig ting at kunne vise et bredt smil frem samtidig med, at din økonomi hænger fornuftigt sammen.

Det er de seneste år blevet meget moderne at tage til udlandet og få lavet sine tænder. Nogle kommer hjem med et fint tandsæt og har både fået en god ferie og sparet rigtig mange penge. Andre vender hjem fra for eksempel Tyrkiet med en mund, der er dobbelt så ødelagt, som den de rejste afsted med. Med et denti lån behøver du ikke bekymre dig om, hvordan standarden er på tandlægeskolen i Ankara. Du kan blot gå til den tandlæge, du kender i dit nærområde og få foretaget den rette tandbehandling, uden at du kommer i økonomisk uføre.

Benyt kundeservice til info om denti lån

Er du i tvivl om, hvor vidt du vil optage et denti lån til at finansiere det næste besøg i tandlægestolen, så kan du altid kontakte kundeservice hos denti.dk. Her kan du få alt at vide om renter, afdrag og sikkerhed for et eventuelt lån. Kundeservice sidder klar til at kommunikere med dig både på e-mail eller over telefonen, hvor du kan ringe til dem på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Denti har også en veludbygget facebook side, her kan du hele tiden følge med i hvilke tandlægeklinikker, der gør det muligt for dig at få et denti lån. Dermed kan du på et oplyst grundlag gøre op med dig selv, om du vil beholde din nuværende tandlæge eller skifte til en, der lader dig finansiere din næste tandlægebehandling med et denti lån.