Binomo Forum anmeldelser om mægleren

Posted by

Mægleren på hjemmesiden erklærede, at han valgte den højeste kvalitet af tjenester og kundesupport som sin prioritet. Ifølge ham ved han udmærket godt, hvor vigtig handelsplatformens kvalitet er for succesen. Hans indsats omfatter at levere tjenester i overensstemmelse med de højeste standarder. Han bekymrer sig om uddannelse af sine kunder, han lægger vægt på den solide forberedelse af handlende, der tager deres første skridt i handel. Samtidig tager det sig af at opfylde avancerede kunders behov. Takket være samarbejde med kunder fra hele verden kan det give gunstige betingelser for tjenester og give adgang til globale finansielle markeder.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Mægleren oplyser, at den er medlem af Finanskommissionen i kategori A. Takket være kommissionen er hans tjenester af høj kvalitet.

Binomo – gebyrer og provisioner

Desværre ved vores redaktion ikke, hvordan mæglerens prisliste ser ud. Måske er det placeret et sted på hjemmesiden.

Mindste indbetaling

Mægleren oplyste, at minimumsindskuddet er lig med 10 EUR. For Indien og Kenya, 5 EUR.

Binomo – demokonto

Registrering giver dig adgang til en demo-konto med $ 1000 af virtuel valuta. Med en demo-konto kan du bruge et rigtigt handelsdiagram. Dette giver dig mulighed for at mestre handel og brug af platformen.

Udtalelser om IronFX på fora og online blogs

Ifølge hvad der blev fundet på internettet, har mægleren mange positive kommentarer, ifølge hvilke det giver dig mulighed for at afslutte mange gavnlige transaktioner. Som de endvidere siger, var nøglen til succes samarbejdet med ham. Mindre tilfredse kunder foretrækker at kigge efter en anden mægler. De er snarere et mindretal.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Leverer mægleren tjenester over hele verden?

Som anført på mæglerens hjemmeside – nej. Desværre leverer det ikke tjenester i snesevis af lande rundt om i verden.

Kræver mægleren en provision på udbetalinger?

Som anført af mægleren opkræver det ikke for indskud og udbetalinger gennem handelsplatformen.

Hvordan verificeres identitet?

Ifølge mæglerens hjemmeside skal du for at bekræfte din identitet sende en e-mail-scanning af dit ID-kort eller pas.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply