anmeldelser af eToro Forum Broker

Posted by

Som nævnt på internettet er eToro en førende handelsplatform. Det tilbyder løsninger til kortsigtede og langsigtede investorer. Mægleren ønsker, at dets tilbud skal være den bedste investeringsløsning. eToro-platformen har adgang til over 2.000 forskellige finansielle instrumenter samt aktier, kryptovalutaer, ETF’er, indekser, valutaer og råvarer.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Som mægleren sagde, er det underlagt mange regler. Det drejer sig om FCA, MiFID, ASIC og CySEC.

eToro Gebyrer og provisioner

Som anført på mæglerens hjemmeside er kommissionen for at åbne en ikke-retfærdig lang position på eToro 0%. Det samme gælder for ETF’er. Ifølge mæglerens forsikringer er der ingen spreads og skjulte gebyrer.

Mindste indbetaling

Ifølge mæglerens hjemmeside kræver oprettelsen af en investeringskonto et minimumsbeløb på $ 200, som giver dig mulighed for at begynde at handle med mægleren.

eToro Demo-konto

Mægleren forsikrer om muligheden for at oprette en gratis demo-konto med 100.000 virtuelle dollars. En sådan konto giver dig mulighed for at øve handel og investor færdigheder.

Anmeldelser om eToro på fora og online blogs

I internetressourcerne er der oplysninger om, at eToro har gjort det muligt for mange brugere at komme ind i handels- og investeringsverdenen. Efter skeptikeres mening er mægleren hovedsagelig dem mod en af grupperne af handlende. Vores redaktion besluttede, at mange meninger og kommentarer simpelthen kan være forkerte. Af denne grund opfordrer vi vores brugere til at danne deres egen mening om mægleren.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er der en omkostning ved at kopiere andre investorers handlinger?

Mægleren siger nej. Copytrading indebærer ikke yderligere gebyrer.

Hvad køber jeg, når jeg køber eToro-aktier?

Som angivet på mæglerens hjemmeside investerer du i det underliggende aktiv, og aktierne købes på dine vegne.

Tilbyder mægleren udbyttebetalinger?

På internettet er der oplysninger om, at mægleren betaler udbytte.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply