FXORO Forum anmeldelser om mægleren

Posted by

Mægleren oplyser, at den blev grundlagt i 2021. Grundlæggeren besluttede at skabe en innovativ kommerciel tilgang. I årenes løb er mæglerens rolle på markederne på de finansielle markeder fortsat med at vokse. I øjeblikket giver mægleren investorer feltet til at operere i et effektivt handelsmiljø. Mæglerens mål er også blevet at tilbyde de bedste handelsbetingelser. Det bruger state-of-the-art teknologi, forskning og investeringer.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren er det fuldt licenseret takket være CySEC og FSA-reglerne.

FXORO – gebyrer og provisioner

Mægleren har indsendt oplysninger om at opkræve de relevante gebyrer og provisioner. I tilfælde af inaktivitet på kontoen er gebyret f.eks.

Mindste indbetaling

Vores redaktion kan ikke besvare spørgsmålet om det minimumsindskud, der kræves af mægleren. For at finde ud af det anbefaler vi, at du kontakter kundeservicen.

FXORO – demokonto

Vores redaktion kan ikke svare på, om mægleren tilbyder en demo-konto. Måske ville en god løsning være at spørge kundeservicekontoret om denne sag.

Anmeldelser om FXORO på fora og online blogs

Anmeldelser om mægleren satte det i et positivt lys. Tilhængere af mægleren mener, at han er professionel i sin tilgang til kunder. Utilfredse mennesker tror, at det kunne være meget bedre og foretrækker at kigge efter en anden mægler. Vores redaktion besluttede ikke at udstede en kommentar, fordi den ikke ønsker at deltage i unødvendige tvister mellem internetbrugere.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke valutaer har fået lov til at deltage i handlen?

Ifølge mægleren kan det være USD eller EUR.

Tilbyder mægleren islamiske konti?

Som mægleren sagde, ja.

Kan amerikanske statsborgere være kunder til en mægler?

Ifølge oplysninger fra mæglerens hjemmeside, nej. Dette skyldes manglen på nødvendige regler.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply