FxPRO Forum mægler anmeldelser

Posted by

Mægleren skrev, at han har 15 års erfaring i den finansielle sektor. Dens nuværende tjenester er rettet til institutioner og individuelle kunder fra over 170 lande. Mægleren tilbyder CFD’er på seks forskellige markeder. En anden fordel ved mægleren er at give kunderne professionelle investeringsservices.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Som mægleren skrev, har den de nødvendige licenser og certifikater, for eksempel FCA, CySEC, FSCA og SCoTB.

FxPRO Gebyrer og provisioner

Ifølge mæglerens hjemmeside opkræves passende gebyrer og provisioner i forbindelse med handel, for eksempel for 1 million omsætning i USD, du har ret til en provision på $ 45.

Mindste indbetaling

Som angivet på mæglerens hjemmeside afhænger minimumsindbetalingen af nogle faktorer og kan beregnes takket være den lommeregner, der er tilgængelig på webstedet.

FxPRO Demo-konto

Mægleren anfører, at demo-kontoen giver dig mulighed for at øve dine investorfærdigheder uden risiko. Kan konfigureres, når du registrerer en konto.

Udtalelser om FxPRO på fora og online blogs

Som du kan finde på nettet, har mægleren fået en masse positiv feedback og kommentarer. Takket være sine professionelle handlinger har han fået mange tilfredse kunder med sine tjenester. Når det kommer til mindre positive stemmer, er der også dem, der mener, at mægleren kunne have forskellige samarbejdsbetingelser. Vores redaktion kan ikke vælge et bestemt miljø og undlader at stemme.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor længe har mægleren handlet?

Mægleren skrev, at den har været til stede i branchen i over 15 år.

Hvor mange handelsplatforme tilbyder mægleren?

Ifølge hvad der kan læses fra mæglerens hjemmeside, er der fire af dem.

hvor mange aktivkategorier har mægleren?

På mæglerens hjemmeside står der, at der er seks af dem.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply