Anmeldelser af FXTM Forum Broker

Posted by

Mægleren skrev, at mærket grundlagt i 2001 tillod det at blive en af verdens førende inden for online handel. Det giver mulighed for adgang til de finansielle markeder for modtagere fra hele verden. Ifølge mægleren er han specialist i geared handel, som giver dig mulighed for at generere økonomiske afkast fra faldende eller stigende valutapriser, indekser, råvarer og aktier. Mægleren sikrer, at det yder bistand til kunder på forskellige niveauer af avancement, så de kan operere frit på de finansielle markeder.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren er det reguleret af CySEC og FCA for at sikre gennemsigtighed, sikkerhed og ansvarlighed for de midler, der er betroet.

FXTM Gebyrer og provisioner

Mæglerens hjemmeside indeholder en liste over gebyrer, der opkræves af ham. Du kan blive bekendt med dem ved at gå til mæglerwebstedet.

Mindste indbetaling

På mæglerens hjemmeside er det angivet, at det mindste indbetalingsbeløb er $ 10, og det er nødvendigt at starte en transaktion med mægleren.

FXTM – demokonto

Mægleren giver en demo-konto for at kunne træne dine investorfærdigheder i et risikofrit miljø. Det er primært rettet mod begyndere.

Udtalelser om FXTM på fora og online blogs

Mægleren har mange positive kommentarer om sig selv, opnået takket være de gunstige handelsbetingelser, der tilbydes af mægleren. Skeptikere foretrækker at se videre og kigge efter mere gunstige tilbud. Vores redaktion mener, at enhver investor ønsker at etablere samarbejde med en mægler, der passer bedst til deres behov.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan kan jeg ændre min bopæl?

Ifølge mægleren er der en sådan mulighed, og i dette tilfælde skal du sende en e-mail sammen med en kopi af dokumentet, der bekræfter den nye adresse.

Hvordan bekræfter jeg det?

Ifølge mægleren skal du til dette sende en kopi af dit ID-kort og bevis for adresse.

Hvor længe skal jeg vente på bekræftelse?

På mæglerens hjemmeside rapporteres det, at det kan tage fra 20 minutter til 24 timer.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply