Forum IQ Option anmeldelser om mægleren

Posted by

Ifølge oplysningerne fra mægleren blev det grundlagt i 2013. Antallet af brugere, der er registreret på mæglerplatformen, vokser stadig. Mægleren leverer sine tjenester til kunder fra 30 lande. For at gøre dette muligt på højeste niveau tager mægleren sig af professionel investorstøtte.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren er det fuldt reguleret af CySEC-licensen.

IQ Option – gebyrer og provisioner

På mæglerens hjemmeside kan du finde prislisten over gebyrer, som han har opkrævet for at levere tjenester på højeste niveau.

Mindste indbetaling

Det mindste depositum, der kræves af mægleren, er, som mægleren selv informerede, 10 EUR.

IQ-indstilling – demokonto

Oplysninger fra mæglerens side angiver, at det er tilladt at oprette en demo-konto. Takket være det kan investoren blive bekendt med platformen og begynde at lære at handle.

Anmeldelser om IQ Option på fora og blogs

Der er mange anmeldelser skrevet af tilfredse kunder på nettet. Nogle af dem skrev, at de har investeret med mægleren i lang tid. Skeptikere af grunde, vi ikke har kendt, foretrækker at kigge efter andre mæglere. Vores redaktion besluttede ikke at udstede en endelig kommentar, hvilket gav det en chance for at udstede det til deres læsere.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er det maksimale investeringsbeløb?

Ifølge mægleren er det maksimale beløb, der kan investeres, 20.000 USD.

Er det muligt at handle uden kontrol?

Som mægleren sagde, kræver handel på platformen at gennemgå alle verifikationstrin.

Hvad er mulighederne for at sikre min konto?

Som mægleren skrev, er det muligt at aktivere et to-trins login. Hver gang du logger ind på platformen, skal du bekræfte med en kode, der er sendt til telefonnummeret.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply