IronFX Forum Broker Anmeldelser

Posted by

Ifølge mægleren er det en prisvindende, førende online handelsinstitution. Det tilbyder 10 handelsplatforme, 300 Forex instrumenter sammen med metaller, futures, aktier, indekser og råvarer. Mægleren yder ekstraordinær service til alle detail- og institutionelle kunder. Det giver dem mange produkter at vælge imellem, de bedste spreads på markedet og gunstige handelsbetingelser. Mægleren ved, at for at imødekomme kundernes behov skal det være innovativt, og derfor tager den sig af virksomhedens personale og leverer tjenester af høj kvalitet.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Mægleren skrev, at det er underlagt MiFID, AFM, AMF, CNMV, CNBm, CMVM, FI, KNF, CONSOB, HFSA, BaFin regler.

IronFX Gebyrer og provisioner

Desværre ved vores redaktion ikke, hvilke gebyrer og provisioner mæglerafgifterne. For at finde sådanne meddelelser kan det være en god ide at kontakte en mægler.

Mindste indbetaling

Desværre ved vores redaktion ikke, hvad det mindste depositum, der kræves af mægleren, er. En god vej ud af denne situation kan være at kontakte mægleren.

IronFX-demokonto

Ifølge mægleren er det muligt at oprette en demo-konto. Derudover er det helt gratis.

Udtalelser om IronFX på fora og online blogs

Mægleren har akkumuleret en masse positive kommentarer om sig selv. På blogs og fora er der budskaber, som han lægger en stor indsats i sin udvikling. Ifølge andre poster kan mæglerens hjemmeside være lidt kompliceret, hvilket kan gøre det svært at finde de oplysninger, du har brug for. Vores redaktion besluttede ikke at afgive en endelig udtalelse på grund af den manglende enstemmighed blandt kommentatorerne.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er åbningstiderne?

Ifølge mægleren kan handel foregå i 24 timer fra mandag til fredag.

Hvordan kan jeg ændre gearingen på min konto?

Ifølge mægleren kan gearingen ændres i indstillingerne for klientpanelet.

Kan jeg få åbnet en ekstra konto?

Ifølge hjemmesiden, ja, fordi som angivet der, kan en anden konto føjes til kundepanelet.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply