Forum Capital.com anmeldelser om mægleren

Posted by

Mæglerens hjemmeside siger, at det giver mulighed for handel på mere end 3000 verdensmarkeder. Hvad mere er, det gør det nemt at investere ved hjælp af uddannelsesmæssige applikationer, online kurser, vejledninger til handelsverdenen samt økonomiske nyheder. Mægleren værdsætter muligheden for at uddanne sine investorer og ønsker, at enhver erhvervsdrivende skal nyde deres investeringer.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren er det reguleret af FCA- og CySEC-institutioner, hvilket gør det gennemsigtigt og pålideligt.

Capital.com – gebyrer og provisioner

Ifølge mægleren er gebyrerne ikke for store, så de belaster ikke investorens konto for meget. Mægleren erklærede, at dens provisioner er 0% og omfatter ikke skjulte omkostninger. Dette tyder på, at mægleren har en fair prispolitik.

Mindste indbetaling

På internettet er der oplysninger om, at mægleren kræver et minimumsindskud på omkring $ 3.000. Dette beløb kan dog ændre sig, så det er værd at kontrollere mæglerens hjemmeside løbende.

Capital.com – demokonto

Vores redaktion kan ikke besvare spørgsmålet om mæglerens demo-konto. Det kan være tilgængeligt, men for at sikre, at du kan kontakte mægleren.

Anmeldelser om Capital.com på fora og online blogs

Tilfredse investorer understreger, at mæglerplatformen er meget avanceret. Sådanne meninger vises også blandt begyndere. Lidt skuffede handlende mener, at de forventede en mindre mængde indledende indbetaling. Ifølge andre stemmer er et sådant beløb fint. Alt for mange meninger gør det vanskeligt at afsige en endelig dom.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilken gearing er i mæglerens tilbud?

Mægleren oplyser, at den har en gearing på 1:200.

Har mægleren sikret de penge, der er gemt hos ham?

Mægleren hævder, at de holdes i adskilte bankkonti, der er beskyttet af avancerede sikkerhedsprotokoller.

Giver mægleren dig mulighed for at miste flere midler, end du har investeret?

Som anført på mæglerens hjemmeside – nej. Dette skyldes negativ balancebeskyttelse.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply