Libertex Forum anmeldelser om mægleren

Posted by

Mægleren sagde, at tusindvis af kunder har sat deres lid til det. Dette skyldtes mæglerens regler, platformens intuitivitet, høj gearing for professionelle brugere, gebyrrabatter og nul spreads. Mægleren tilbyder også CFD’er på kryptovalutaer meget positivt.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Takket være hjemmesiden, mægleren indsendt oplysninger, at det har CySEC regulering.

Libertex – gebyrer og provisioner

Vores redaktion fandt ikke prislisten over gebyrer og provisioner. De, der er interesseret i mængden af gebyrer, kan søge på mæglerens hjemmeside i dybden eller kontakte kundeservice.

Mindste indbetaling

Desværre fandt vores redaktion ikke oplysninger om, hvilket minimum depositum der kræves af mægleren. For at kontrollere beløbet kan du kontakte kundeservicen.

Libertex – demokonto

Mægleren giver dig mulighed for at bruge en demo-konto. Det giver dig mulighed for at praktisere investeringsstrategier uden at risikere at miste reale midler.

Anmeldelser om Libertex på fora og online blogs

Mægleren har gode meninger og mange positive kommentarer akkumuleret på internettet. Han roses for sin professionalisme, når han foretager transaktioner. Efter vores redaktørers mening kan nogle kommentarer være for følelsesmæssige. Så du bør være rimelig i den endelige vurdering af mægleren.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er året for etableringen af mægleren?

Ifølge mægleren fandt etableringen sted i 1997.

Hvordan kan jeg blive en del af professionelle kunder?

Som mægleren skrev, skal følgende to kriterier være opfyldt:

  1. De sidste fire kvartaler bør medføre en omsætning på gennemsnitligt 10 transaktioner pr. kvartal og være kendetegnet ved store størrelser og brug af gearing.
  2. Du bør have en portefølje af finansielle instrumenter sammen med kontante indskud med en værdi på over 500.000. EUR.
  3. Arbejde i mindst et år i den finansielle sektor som specialist, ved hjælp af viden om derivater handel.

Hvordan lukker jeg en konto hos en mægler?

I begyndelsen skal du trække saldoen fra den rigtige konto og derefter udfylde applikationen for at lukke kontoen og sende den til mægleren.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply