Anmeldelser af NordFX Forum-mægler

Posted by

Ifølge mæglerens hjemmeside er det en international virksomhed med mere end et årtis erfaring. Siden 2008 har han formået at vinde 50 prestigefyldte priser. Antallet af konti åbnet med mægleren af kunder fra omkring 190 lande er i øjeblikket mere end 1.500.000. Mægleren understreger – en af de vigtigste faktorer for vellykket handel er det rigtige valg af pengeinstitut, hvor kontoen vil blive åbnet, og handelen vil starte. Det tager højde for, at mæglerens gode omdømme, nem registrering af konto, lave spreads, et bredt udvalg af instrumenter og pålidelighed i væsentlig grad letter handelen på de finansielle markeder.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren er det en helt troværdig institution på grund af de regler, der vedrører det: CySEC og MiFID.

NordFX – gebyrer og provisioner

Mæglerens hjemmeside indeholder oplysninger om gebyrer og provisioner. Vi er dog ikke i stand til at opsummere dem i et par sætninger, så det er bedst at tjekke dem direkte på mæglerens hjemmeside.

Mindste indbetaling

Som mægleren sagde, afhænger minimumsindbetalingen af, hvilken type konto du har. Dens værdi varierer fra $ 10 til $ 500.

NordFX – demokonto

Ifølge mægleren er handel med en demo-konto risikofri. Takket være avanceret simulering kan du foretage fiktive transaktioner i realtid. Der er ingen rigtige penge transaktion her.

Anmeldelser om NordFX på fora og online blogs

Kommentatorer er stort set enige om, at en mægler er et godt og professionelt pengeinstitut. Takket være en sådan mening blev han betroet af mange mennesker, der formåede at opnå en betydelig fortjeneste. Ifølge nogle skeptikere kan mægleren ikke opfylde behovene hos nogle af kunderne. For at være upartisk, vores redaktion ikke udstede en endelig kommentar.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er det underliggende?

Mægleren skrev, at det kan være ethvert instrument noteret på børsen.

Hvad er startprisen?

Ifølge mægleren er dette prisen på det underliggende instrument på købsdagen af det strukturerede produkt.

Hvad er et sikkerhedsniveau?

Som det er skrevet på mæglerens hjemmeside, er dette den procentdel af investorens aktiver, der vil blive returneret til ham, uanset hvad dynamikken i det underliggende aktiv er.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply