OctaFX Forum mægler anmeldelser

Posted by

Mægleren anførte, at dens formål er at levere ekstraordinære finansielle tjenesteydelser. Dette er for eksempel professionel adgang til Forex valutamarkedet. Det giver gennemsigtige betingelser for forvaltning af midler samt overkommelige handelsbetingelser. Det hjælper de erhvervsdrivende med at udvikle deres viden og færdigheder. Det sikrer, at det forbedrer standardernes vilkår hvert år og tilbyder stadig bedre markedstjenester.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Desværre ved vi ikke, hvilke licenser mægleren har. Måske er det i denne sag værd at kontakte mægleren.

OctaFX – gebyrer og provisioner

Mægleren skrev, at den ikke opkræver en provision på indskud og udbetalinger, og yder desuden en bonus på 50% af værdien af depositummet. Det beskytter også den erhvervsdrivendes indbetaling mod negativ saldo.

Mindste indbetaling

På mæglerens hjemmeside bemærkes det, at minimumsindbetalingsbeløbet er $ 25. Flere andre spørgsmål er også blevet informeret, og for at blive bekendt med dem henviser vi dig til mæglerens hjemmeside.

OctaFX – demokonto

Som mægleren hævder, giver det dig mulighed for at handle risikofrit takket være en demo-konto. Dens funktion er simuleret handel ligesom på en rigtig konto.

Anmeldelser om OctaFX på fora og online blogs

Vores redaktion tjekkede online kommentarerne om mægleren. Fra deres indhold følger det, at mægleren giver professionel finansiel aktivitet. Et andet nævnt træk ved mægleren er pålidelighed og tillid. Alligevel mener nogle kommentatorer, at andre mæglere kan have en bedre aftale. Ifølge vores redaktion gør de mange kommentarer det umuligt at give en endelig udtalelse.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke typer gearing kan jeg vælge mellem en mægler?

Mægleren har angivet, at følgende typer gearing kan vælges: 1:1, 1:5, 1:25, 1:30, 1:50, 1:100, 1:200, 1:500.

Hvordan bekræftes min identitet?

Som mægleren sagde, bruges et pas, ID-kort eller andet officielt dokument til dette.

Hvor er mæglerens servere placeret?

Mægleren erklærede, at dens servere er placeret i London.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply