Forum Plus500 mægler anmeldelser

Posted by

Mæglerens hjemmeside indeholder oplysninger om, at det giver mulighed for at handle CFD’er, aktier, indekser samt Forex og kryptovalutaer. Det hele gøres på en enkel og samtidig professionel måde. Mæglerens tilbud omfatter de mest populære globale markeder og tusindvis af finansielle instrumenter. Mægleren giver også adgang til konstant opdaterede citater og døgnet rundt online support.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mæglerens hjemmeside har den ordentlige finansielle bestemmelser. Det er CySEC, der sikrer gennemsigtigheden af reglerne og retfærdigheden af de transaktioner, der er foretaget.

Plus500 gebyrer og provisioner

Mægleren opkræver gebyrer for at gøre det muligt at fungere. Samtidig hævder han, at han ikke opkræver provisioner, tager sig af lave spreads og gunstige gebyrer forbundet med handel.

Mindste indbetaling

Handel med en mægler kræver et minimum depositum. Beløbet er angivet i hvert af de finansielle instrumenter. Vores redaktion har besluttet, at det er bedst at gøre dig bekendt med mæglerens hjemmeside.

Plus500 – demokonto

Som det er skrevet på internettet, blev demo-kontoen bygget med nybegyndere investorer i tankerne. Takket være det kan de praktisere handel uden frygt for at miste rigtige midler på kontoen. Ved at bruge en sådan konto kan det blive meget lettere at komme ind på handelsmarkedet.

Anmeldelser om Plus500 på fora og online blogs

Vores redaktion tjekkede de kommentarer, der var tilgængelige på nettet. For det meste har de en positiv overtone og understreger, hvor meget fortjeneste der kan opnås ved at handle med en mægler. På trods af dette ved nogle af mæglerne endnu ikke, om dette er det rigtige tidspunkt at begynde at investere på. Da vores redaktion ikke ved, hvor denne tøven kommer fra, udsender den ikke en endelig kommentar af denne grund.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Tilbyder mægleren en mobil handelsapplikation?

Mægleren hævder, at ja, og det er tilgængeligt på Apple App Store og Google Play.

Hvor længe har mægleren opereret på det finansielle marked?

Som det er skrevet på mæglerens hjemmeside, blev Plus500-koncernen etableret i 2008.

Hvad sker der med midlerne i tilfælde af en mæglers insolvens?

Som anført af mægleren er kundernes midler blevet sikret ved at opbevare dem i adskilte handelskonti.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply