XTB Forum anmeldelser om mægleren

Posted by

Som mægleren skrev, giver det dig mulighed for at investere gennem en handelsplatform i verdensklasse. Det skal bemærkes, at det ifølge ham er meget nemt at bruge, hvilket er en enorm fordel for begyndere. Som en anden fordel nævner han den hurtige udveksling af ordrer. Mægleren hævder, at den konstant arbejder på den stadig bedre overkommelige pris af sine tjenester, der ønsker at sikre sine kunders tilfredshed.

Mægleroplysninger

Licenser og certifikater, der opbevares

Ifølge mægleren har han de nødvendige licenser, såsom for eksempel KNF-licensen. Det har også grænseoverskridende licenser.

XTB – gebyrer og provisioner

Mæglerens hjemmeside hedder det, at det giver dig mulighed for at investere i aktier i virksomheder fra hele verden, mens du opkræver attraktive gebyrer til kunden.

Mindste indbetaling

På internettet er det skrevet, at når du åbner en konto hos en mægler, kan du indbetale det beløb, du vælger til investeringer. Dette er god information, især for begyndere.

XTB – demokonto

Mægleren har annonceret, at det giver en demo-konto, og at den opfordrer dig til at prøve det.

Udtalelser om XTB på fora og blogs

Ifølge stemmerne fundet på internettet er mægleren en professionel finansiel institution. En gruppe af entusiaster hævder, at hans støtte til kunden er virkelig værd at efterligning. Mange kommentatorer anser mægleren for at være et gennemprøvet og veletableret mærke. På trods af dette kan nogle anmeldelser indikere, at andre mæglere kan have et bedre tilbud. Ifølge vores redaktion vides det ikke, om et sådant krav er sandt, så vi kan vurdere mægleren.

Mægler hovedkvarter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg ændre gearingen?

Ifølge mægleren kan du ikke manuelt ændre gearingen på den rigtige konto, da det afhænger af investeringsmarkedet samt mængden af indbetalingen på kontoen.

Kan jeg ændre spredningen?

Som det er skrevet på mæglerens hjemmeside, er der to typer investeringskonti, der har et variabelt spread. På standardkontoen er spændet de samlede transaktionsomkostninger, og på PRO-kontoen skal der ud over spændet tilføjes en provision.

Hvilke typer gearing tilbydes af mægleren?

På internettet er det skrevet, at gearing afhænger af det marked, hvor der foretages investeringer, samt af det investerede beløb. Gearingsintervallet er 1:2 – 1:200, men det gælder ikke for aktier og ETF’er.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply