Handel i tider med pandemi.

Posted by

Coronapandemien har fået os til at bruge mere tid derhjemme. Er dette til hinder for at søge efter yderligere indtægtskilder? Må ikke nødvendigvis! Du kan vælge et aktiemarked spil. Men tage hensyn til, at før udbruddet af pandemien, aktiemarkedet spillet baseret på passende økonomisk analyse var bebyrdet med relativt lille risiko. Dagens situation er noget anderledes, og nogle sammenligner den med et dobbeltsidet sværd. Måske kan det ud over det ønskede overskud bringe tab til nybegyndere investorer.

Skal du opgive at lede efter handelsmuligheder på aktiemarkedet på grund af det økonomiske sammenbrud? Nej, fordi der er flere brancher og instrumenter, der er særligt attraktive under krisen.

Start med at investere i dig selv.

Har du brug for en rådgiver til at fortælle dig, hvilke aktiemarkedsinvesteringer der vil være de mest rentable? I så fald ved du ikke, hvordan man investerer. Begynd at lære, men før du erhverver de rette kompetencer til at kunne investere penge i aktier i børsnoterede selskaber på egen hånd, vil pandemien sandsynligvis være overstået.

Da restriktionerne griber meget ind i din hverdag, har du måske mere tid til dig selv. Så stifte bekendtskab med værdifulde materialer. Tænk over, hvordan du kan udforske hemmelighederne i aktiediagrammer, hvordan du læser japanske lysestager, forstår det grundlæggende i teknisk analyse og volumenanalyse. Få også mere at vide om, hvordan du gemmer transaktioner.

Selv hvis pandemien ikke tillader dig at tjene, vil den opnåede viden give overskud i fremtiden. Hvis du stadig ikke tilhører gruppen af handlende med markedserfaring, vil du fra artiklen lære, hvilke forslag der er værd at overveje til investeringer i de kommende måneder.

Hvad vil begyndere gerne vide?

På trods af alt det kaos, der er forbundet med coronavirussen, kan nogle brancher trods restriktioner og restriktioner stadig generere overskud. De brugte evnen til at tjene penge under specifikke pandemiske forhold, hvilket øgede deres indkomst betydeligt. Den økonomiske situation, der har været gældende i den seneste tid, kan være både attraktiv og risikabel. Dette var synligt under de spekulative bobler på aktier og under udbruddet af skandaler på det finansielle marked.

Børsen undrer sig over, hvilke børsnoterede selskaber der kan overleve kampen i forbindelse med udbruddet af coronapandemien, og hvilke der også vil give dem mulighed for at drage fordel af den.

Guld.

Uanset krisens form har investeringer i guldbarrer altid syntes at være en god løsning. Elefantens relativt stabile værdi tiltrækker investorer, især på et tidspunkt, hvor markedet er under økonomisk sammenbrud.

Den nuværende tilstand af økonomien kan antages, at værdien af guld vil stige. En række kursmanipulationer fik den lavere guldstruktur til at blive krænket. Det er meget sandsynligt, at banker på børsen vil fælde sælgere og skubbe prisen på guld endnu højere.

Målet niveau kunne være $ 2.000 per ounce eller endnu mere som den opadgående tendens fortsætter. Måske er det værd at vente på markedet til at trække sig tilbage til omkring $ 1700 og observere, hvordan efterspørgsel og udbud vil opføre sig, opmærksom på klare absorptioner.

E-handel.

Tag Amazon, for eksempel. Siden coronapandemiens begyndelse er børsværdien steget med omkring 88 pct. i forhold til værdien før krisen. Dette er et bevis på, at e-handel industrien er gået ind i en opadgående fase. Selvfølgelig er de største stigninger i berømte virksomheder allerede bag os, men det er værd at fortsætte med at lede efter oplysninger om mindre virksomheder, der opererer i branchen. I øjeblikket har de en unik mulighed for udvikling.

Brugen af internettjenester er et naturligt resultat af at blive hjemme under restriktioner. Hvad vi skulle købe i en stationær butik, i dag køber vi ofte “på afstand”. E-handel virksomheder opnå over gennemsnittet overskud i en tid med pandemiske virkelighed. Hvad mere er, er der ingen tegn på, at denne industri er i fare, så det er værd at følge de relaterede økonomiske nyheder og værdien af børsaktier.

Disse typer former er et perfekt eksempel på, hvordan e-handel har øget sit overskud i en pandemisk situation.

Valutaer og indekser.

Tidspunktet for coronapandemien er befordrende for aktuelle observationer af økonomiske nyheder, der kan påvirke Forex-børs- og indeksmarkederne sammen med ETF’er. Det er temmelig risikabelt at investere i aktier i børsnoterede selskaber, og derfor vil det være sikrere at være interesseret i indekser. Deres pris afhænger af hele sættet af raske virksomheder. Vær især interesseret i virksomheder, der beskæftiger sig med moderne teknologi. Det er hende, der formentlig kommer til at spille en central rolle i verden efter coronapandemien.

Freelancing.

Indtil for nylig var Fiverr en lille institution, der tilbyder tjenester til freelancere. I dag ligner dens priser en tabt mulighed for at vinde en fjerbold. Med pandemiudbruddet er priserne steget aggressivt. I øjeblikket er en Fiverr-aktie flere hundrede USD. Upwork er baseret på en lignende model. Prisen er mere end fordoblet på grund af pandemien. I betragtning af disse to platforme kan investering i disse typer virksomheder være risikoen værd.

Da virkeligheden efter pandemien har lagt stor vægt på fjernarbejde, er virksomheder, der er en slags medarbejdermesse, værd at være opmærksomme på.

Medicin.

Selv om denne type investeringer synes at være ganske risikabelt, efterspørgslen efter nye medicinske løsninger er i øjeblikket meget høj. Der er ingen tegn på, at dette kan ændre sig når som helst snart. Det er værd at holde øje med hele segmentet af medicinske virksomheder.

Pandemien har ført til et krav ikke kun om vacciner, men også til at finde løsninger, der kan forhindre sådanne tilfælde i fremtiden.

Der er også en særlig tendens til at være opmærksom på lægemiddelmarkedet. Det kan være en god ide at inkludere virksomheder på din overvågningsliste, der kan lykkes ved at innovere på dette område.

Vær opmærksom på situationen i Moderna et dusin måneder siden. Da virksomheden arbejdede på en moderne vaccine, steg prisen på børsen på kort tid fra et interessant niveau. Hvis du ikke formåede at tjene penge på stigninger, har du ikke tabe meget, fordi den medicinske industri nu har sin tid. Overhold de vigtigste virksomheder på dette område.

Sanitære anbefalinger implementeret rundt om i verden har gjort det værd at være opmærksom på de virksomheder, der producerer desinfektionsmidler og personlige værnemidler. Når alt kommer til alt, betyder den konstante efterspørgsel efter sådanne tjenester, at den medicinske sektor ikke vil have noget problem med at finde sig selv i virkeligheden efter pandemien.

Energiselskaber.

Verden i pandemiens æra er blevet interesseret i økologi. Dette emne er blevet attraktivt i kredse af mennesker, der tror på de såkaldte konspirationsteorier. Men når alt kommer til alt, skubbes idéen om alternative energikilder overalt.

Derfor kan de største virksomheder, der er involveret i produktion og forarbejdning af lithium til batterier i elbiler, blive et godt sted at finde midler.

Den fjerde industrielle revolution.

Davos Great Reset Program taler om den kommende fjerde industrielle revolution. Den vil lægge særlig vægt på teknologisk udvikling og allestedsnærværende automatisering. Dette er især for at føre til udvikling af fjernarbejde. Hvilke virkninger vil dette have i gennemsnit mennesker? Det ser ud til, at noget ligner dem fra pandemiens tid, det vil sige at blive hovedsageligt hjemme.

Der bør lægges særlig vægt på virksomheder, der beskæftiger sig med robotteknologi, kunstig intelligens og software rettet mod pc-enheder og mobile enheder.

Eller måske ETF’er?

En ETF er en type fond, der indeholder forskellige aktiver, der påvirker dens prisværdi. Et sådant finansielt instrument kan indeholde hundreder eller endda tusindvis af aktier i børsnoterede selskaber fra mange økonomiske filialer. Det kan også fokusere på en af dem. På markedet er der f.eks. ETF’er af virksomheder, der opererer inden for vedvarende energi, bankvæsen, statsobligationer, der er tilgængelige i ét land eller internationalt.

Finansielle instrumenter i denne klasse betyder, at potentielle investorer er belastet med meget lavere omkostninger ved at indgå transaktioner, end når de køber sådanne aktier individuelt.

Den forenklede formel gør langsigtet investering i ETF indeks synes som en attraktiv måde at spille aktiemarkedet. Det har dog ulemper som langsom kapital multiplikation, som for de fleste begyndere kan vise sig at være en misforstået investering.

Ønsker du at få erfaring i aktiemarkedet spillet? Vil du forberede dig på seriøse investeringer i fremtiden? Husk, at minimal engagement udmønter sig i små overskud,og at starte langsigtet investering i aktiemarkedet med et lille budget er temmelig urentabel.

Det økonomiske systems indvirkning på ETF’er.

Den større popularitet blandt langsigtede investorer betyder, at der er mange forskellige instrumenter af denne type. Dette resulterer i lav handelsvolumen på visse ETF’er. Der er også bekymring over ETF’ernes indvirkning på markedet.

Et af de generelle dilemmaer var, om efterspørgslen i forbindelse med investeringer i fonde ikke ville medføre, at værdien af børser blev oppustet, og dette kunne føre til spekulative bobler. Den populære mening om sikkerheden ved at investere penge i ETF’er er baseret på mønstre, der er blevet testet på et meget snævert udvalg af markedsvilkår.

Dette reducerer stabiliteten af sådanne instrumenter betydeligt. ETF’er spillede en af de vigtige roller i de voldsomme markedsnedbrud, der opstod efter den økonomiske krise i 2008.

De mest interessante ETF’er.

Disse omfatter:

CARZ – en bilfond baseret på verdens største bilvirksomheder. Der kan være mennesker, der ønsker at operere i større skala, og ikke har til hensigt at dykke ned i analysen af de enkelte virksomheder. De kan drage fordel af udviklingen af ikke kun en bestemt virksomhed, men også bilindustrien.

First Trust Water, Invesco S&p Global Water Index – ETF’er baseret på “vand”-virksomheder. Da vand er en af de mest ønskelige og sandsynligvis bruges overalt jordens ressourcer, kan det også optimere din tegnebog. Vandselskaber kan beskæftige sig med spildevandsbehandling, vandingssystemer, rør og vandinfrastruktur samt bortskaffelse af affald, energi- og vandforvaltning.

Hvad skal man holde øje med under pandemien?

Hold øje med mængden investere i hans mening nogle op-eller nedsenninger. Giv populære typer en stor reserve af mistillid. For nylig har der været mange bobler på aktier i børsnoterede selskaber, kryptovalutaer eller sølvmarkeder. For mange investorer var dette forbundet med betydelige tab.

Hvis du ikke er interesseret i økonomi og ikke har nogen viden på dette område, så er det bedre ikke at investere i noget, som du ikke forstår. Vær sikker på, at på trods af nogle uoverensstemmelser, vil en aktiehandel ikke gøre dig økonomisk fri.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply