Hvordan man spiller og tjene penge på aktiemarkedet?

Posted by

Der er ingen tvivl om, at teknikken i aktiemarkedet spillet har en meget vigtig funktion. Men nybegyndere investorer bruger for meget tid på det. De kan også fokusere på m.in budgetforvaltning. På trods af dette er det kun med tiden, at det viser sig, at tekniske indikatorer kun er en del af succesen. Det, der også tæller, er beherskelse og dygtig risikokontrol. Så hvis du vil vide, hvordan du spiller aktiemarkedet, er svaret: arbejde på alle aspekter af din investeringsstrategi.

Risikokontrol, forholdet mellem overskud og tab.

Online handel er befordrende for at få risikoen ud af kontrol. Afsluttende transaktioner uden begrænsninger forårsager et pludseligt spring i adrenalinniveauer, hurtig belønning og udvikling af skadelige vaner, så aktiemarkedet ophører med at være en forretning og bliver en gamble.

Hvad adskiller en spekulant fra en gambler? Først og fremmest risikokontrol. Den menneskelige natur undgår ubehag. For at undgå følelsen af tab lægger vi mere vægt på effektiviteten af indgangene. I tilfælde af et aktiemarked spil, dette forårsager en masse problemer. Du kan have en effektivitet på 90% og… regelmæssigt mister de investerede penge. Dette er ikke engang sådan en sjælden situation, da den gennemsnitlige detailinvestor har en vane med hurtigt at realisere overskud, mens de holder tabende positioner,nogle gange endda tilføjer midler til dem.

I en sådan situation vil selv de bedste aktiemarkedsprognoser ikke hjælpe dig og vil ikke beskytte dig mod at miste midler.

Beregning af rentabilitet.

Denne risikostyring er ikke den eneste forskel mellem en investor og en gambler. Spillere har en anden tilgang til beregningen af rentabiliteten. Hver handel, du foretager bringer med sig risiko. Lærebog kendskab til det grundlæggende i børsen siger, at det ikke bør overstige 1-2% af de midler, der indehaves.

En anden fejl er at åbne en stilling, tage sig af at indstille stopordren og ikke være opmærksom på at tage profit. Bemærk, at begge elementer er lige vigtige. Hvad hvis grafen viser, at det maksimale risikoafkast kan være 1R? Måske i en sådan situation er det ikke rentabelt at placere en ordre?

Et sikkert spil på aktiemarkedet forudsætter en lille kapital klemme.

Hvis du fokuserer for meget på mulige overskud, og ignoreredrawdown,så vil du gøre en af de største fejl. Den erhvervsdrivendes besættelse på børsen er at udføre arbejde, der i sidste ende ikke består i at multiplicere de midler, der opbevares, men i en korrekt placering af risiko.

Stil dig selv det vigtigste spørgsmål i forbindelse med din strategi: Hvor mange tab i træk er du i stand til at modstå? Hvor meget skade kan den såkaldte sorte serie gøre for dig. Vær klar til det mørkeste syn!

Risikostyring gennem martingale.

Det forudsætter doubing aktieposten i tilfælde af et tab. Det er baseret på troen på at afslutte den sorte serie og endelig komme ud med den ønskede fortjeneste. Denne tilgang giver kun mening på papiret og med et ubegrænset antal ressourcer. Praksis viser, at brugen af maraton hurtigt renser investorernes regnskaber for de nødvendige fonde, især dem, der regner med hurtig indtjening på børsen.

Der er også den omvendte maraton regel, tyder doubing indsatsen i tilfælde af at vinde, og halvering i tilfælde af at tabe.

Ved du, hvad der er det største problem med at bruge strategier baseret på martingales? Forbindelse med spil!

Visse elementer i sådanne systemer kan dog være nyttige. For eksempel, hvis du har en lille konto, vel vidende, at strategien bringer regelmæssig fortjeneste, kan du for eksempel fordoble indsatsen for de midler, der er optjent efter at have vundet serien. Dette vil fungere, hvis dit system har evnen til at generere flere rentable handler i træk. Sådanne måder kan fremskynde væksten af midler på kontoen. Selv i mangel af et ordentligt budget, og vel vidende, at din strategi er grundigt testet, kan du bruge en lignende plan. Til test er det godt at bruge en demo-konto for et lagerspil.

Stadig, med masser af ressourcer, spare dig selv en martingale og skabe dit eget stabile risikostyringssystem.

Almindelige aktiemarkedsfejl.

Den gennemsnitlige erhvervsdrivende har et problem med psykiske problemer. Det er svært at finde en kur mod dem i form af en investeringsrate på aktiemarkedet.

En flok lemminger.

Den menneskelige natur har en naturlig tendens til at følge mængden. Ifølge dette princip afhænger sandsynligheden for at have ret af antallet af mennesker, der har en tro. Den største faldgrube ved en sådan tankegang er problemet med, at en sådan tro ikke behøver at være sandt.

Ordningen med at følge mængden ledsager dig hver dag. Dette forklarer mange meningsløse beslutninger. Hvis din passion er at spille aktiemarkedet, så vær opmærksom på, at der er en enkel måde at pådrage sig tab. Din beslutning kan blive påvirket af forskellige aktiemarkedssignaler, fora eller andre typer af grupper.

Hvad er problemet? Nå, ifølge statistikker mister mere end 90% af detailhandlerne deres investerede midler. Det betyder, at mængden er forkert, og når du investerer i aktiemarkedet, bør du gribe beslutningen selv. Tag det fulde ansvar for dem og tilgiv dig selv den beskrevne kognitive bias. Når alt kommer til alt, vil en kompetent person i et givet felt træffe en bedre beslutning end snesevis af samlede lægfolk.

Fungerende syndrom.

Dette er et komplekst emne, hvilket gør aktiemarkedet i stedet for investeringsmiljøet bliver til en gambling plot. Den består i ønsket om at åbne en stilling så hurtigt som muligt for at dække de påløbne tab. Hvis du vil stoppe denne type funktionsmåde, skal du fokusere på årsagerne hertil. For eksempel kan det være et lille budget og out-of-touch ideer om mulige overskud og hurtig indtjening.

Lægfolk hævder, at gode aktiemarkedet handlende bør bruge en masse gearing på de lavest mulige spreads. De ønsker at øge deres kapital så hurtigt som muligt ved hjælp af skalpering og helt uforholdsmæssig position størrelse i forhold til kontoen. Dette kan være en god idé, men der er en betingelse. Denne såkaldte konto flip har en chance for succes i hænderne på en erfaren erhvervsdrivende.

Risikabel skalpering har den fordel, at på trods af muligheden for at generere enorme overskud, kan det drive investoren ind i enorme tab. Den første forkerte beslutning vil være en optakt til kapitalpresset og ønsket om at spille ud. Dette er intet mere end et gambling spil og en gennemprøvet måde at blive en donor af kapital.

Gør dig selv en tjeneste og begræns antallet af investeringsbeslutningerved at lægge vægt på deres kvalitet.

Lægger for meget vægt på resultatet.

Nogle gange er det umuligt at forklare begyndere, at en forkert strategi under gunstige forhold kan generere overskud. Normalt, efter at have passeret den gode streak, kontrollerer markedet misforståelser og modtager sin gave.

Hvis du åbner en position, fordi nogen sagde, at det er en god investering, alle gør det, eller det er hvad du tror, ja, du er gambling. Hvis der ikke er nogen solid hypotese bag dine markedsbeslutninger, der understøttes af prisens historie, så skal du ikke regne med at bryde ud takket være aktiemarkedet. Husk dog, at de grundlæggende spørgsmål om teknisk analyse ikke er nok. Trendlinjen er enkel at bestemme, men markedet er meget mere komplekst.

Overdreven tro på ens egen kompetence.

Har du hørt en sætning fra en skuffet person, at du ikke kan tjene penge på aktiemarkedet? Det er mildest talt en irrationel holdning til de finansielle markeder. Desværre tillader inkompetente mennesker i et givet felt slet ikke, at dette overhovedet er kendt, hvilket i væsentlig grad overvurderer deres færdigheder.

Hvordan ser en nybegynders vej oftest ud? Efter at have lært det grundlæggende i teknisk analyse deponerer han penge på kontoen, hvorefter han ignorerer videreuddannelse, mister det og tænker, at han har mestret børsens regler, betragter aktiemarkedet som en total svig.

Arbejde som en erhvervsdrivende betyder, at du bliver nødt til at slippe af med din naturlige dovenskab og komme på arbejde. Dovne mennesker vil forblive kun donorer af kapital, i modsætning til dem, der tager aktiemarkedet alvorligt.

Tekniske fejl.

Et populært råd givet til nybegyndere handlende er at indstille et stop loss ordre tæt på positionen åbningspunktet for at maksimere mulige afkast. På overfladen ser det rimeligt ud, men faktisk er et stramt stoptab næsten som en mangel på sikkerhed. Især når du starter dit eventyr med handel.

Banker og hedgefonde er likviditetsudbydere, der udmærket ved, hvor de har afventende ordrer, og bruger dem til at åbne eller lukke deres positioner.

Minimering af risikoen for en sådan manipulation er ved at indstille stop ordrer på punkter, hvorefter prisen overstiger din teori vil ophøre med at være pålidelig for fremtidige bevægelser. Dette vil eliminere situationer, hvor markedsstøj kan lukke positioner med en start på trods af den forventede retning af tendensen.

Hvilken handelsstil at vælge?

Sandsynligvis hver aktiemarkedet erhvervsdrivende har sin egen stil handel. Handlende kan dog opdeles i kort- og langsigtet. Hvordan adskiller de sig fra hinanden? Swing handel, dvs. langsigtet investering, er mere en livsstil for mennesker, der har udviklet de nødvendige vaner.

Dag handel kaldes undertiden et felt for spillere. På grund af antallet af åbnede positioner og den korte periode, hvor overskud og tab realiseres, kræver det ikke nødvendigvis store midler. En erfaren spekulant kan formere dem på kort tid. På trods af dette skaber et stort indtjeningspotentiale en større risiko for et større kapitalpres.

Swing handel forstået af mange som en sikker udveksling er rentabelt og samtidig opretholde den maksimale grad af forsigtighed. Det kræver dog mere kapital. Hvis du vil gøre det til et vedligeholdelsesværktøj, skal du investere midler større end flere hundrede tusinde zloty. Derudover vil der være behov for omfattende økonomisk viden og regelmæssig analyse.

De fleste dag handel folk vil tænke på langsigtede investeringer en dag. Ideelt set bør de større midler, der opnås fra daghandel, investeres i børsnoterede selskaber. Dette giver måske ikke mening, da daghandel er et praksisfelt for fremtidige langsigtede investorer. Den erhvervede viden bliver derefter uvurderlig, når porteføljer bygges. Det giver dig også mulighed for at se på instrumentet i et teknisk lys.

Når du har de rigtige finansielle ressourcer og foretrækker at hellige dig grundlæggende analyse i stedet for at udforske hemmelighederne ved prisudsving, så kan du efter vellykket træning med en demoaktiekonto prøve langsigtet handel.

Du vil dog ikke frigøre dig fra viden om daghandel, hvis mangler meget hurtigt vil komme op til overfladen. Assimilering af teorien om auktioner, Wyckoff metode eller andre sådanne spørgsmål er faser, der ikke er værd at springe over.

Desværre er aktiemarkedet ikke et erhverv for alle. Kun en brøkdel af daghandlere tjener regelmæssigt. Det er et fælles argument for at skifte til langsigtet handel. Mulige overskud på et dusin eller deromkring procent om måneden i dag handel latterliggøres. Fordi

“Warren Buffet når 20% om året, og du kan ikke få det bedre.”

Overvej, at Warren Buffet ikke er en børshandler, men en langsigtet investor. Hans handlinger er baseret på så store fonde, at dag handel i deres vedhæng ville være helt meningsløst.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply