Hvorfor tjener du ikke penge på aktiemarkedet?

Posted by

En nybegynder erhvervsdrivende, interesseret i at tjene penge på aktiemarkedet, undertiden mister penge ved at træffe dårlige beslutninger og enkel at fjerne fejl. Hvis du laver selv små fejl, vil de med tiden akkumulere og føre til katastrofe. Kontroller, om du har problemer med nogen af de anførte. Sæt i al din styrke til at slippe af med dem fra dine vaner.

Du tilføjer til tabsgivende positioner.

Den første grundlæggende fejl, der begås af handlende, er den manglende evne til at skelne mellem bygningspositioner og tilføje til tabende positioner. En populær teknik er den såkaldte skalering,som består i at opdele den formodede risiko i mindre input. Dette er for at forhindre dig i at sætte alle dine penge til en pris, der måske ikke er den bedste løsning.

Takket være dette kan yderligere transaktioner også afsluttes, hvis markedet midlertidigt viser negative tendenser. Men for at denne tilgang kan blive effektiv, har den brug for en god plan og et punkt, ud over hvilket din handelsidé vil miste troværdighed.

Forveksl dog ikke denne form for risikostyring med den manglende evne til at acceptere tab, hvilket igen fører til et enormt kapitalpres.

Du sætter for meget håb i signalerne.

Hvis du tiltrådte en gruppe mennesker springe uddannelsesfasen og købe et abonnement fra handlende, der deler deres ideer med en bred gruppe af mennesker, så har du sikkert lavet en fejl. Problemet med denne tilgang er, at meget afhænger af pålideligheden af signalkilden.

Disse typer af tjenester kan være rentable, hvis du er en erfaren erhvervsdrivende, som kan blive generet af manglen på en idé til transaktioner. Derefter når den til eksterne kilder og kontrollerer de indhentede oplysninger. Egen værdifuld virksomhed baseret på en andens handel er normalt urentabel. Det kan give dig mulighed for at tjene penge på kort sigt, men i det lange løb vil du begynde at blindt følge lederen.

Tro på høj kompetence.

Efter at have passeret en pålidelig valutakurs, kan du have en overdreven tro på dine egne færdigheder, tilstrækkelig til at tjene penge på aktiehandel. En sådan tro bør bekæmpes så hurtigt som muligt. Uanset professionalisme af de materialer, du beskæftiger dig med, kan du altid lære noget mere.

Det er hundredvis af timer brugt på at udforske det næste nummer. Ved du allerede, hvordan man bruger en volumenprofil? Dette er godt, fordi du kan gå videre til mere avancerede metoder og stifte bekendtskab med et andet kig på et givet problem. Hvis du tror, at du allerede ved alt om markedsstrukturen, så lær også om makroøkonomi og dens indvirkning på prisen.

Forudsige fremtiden.

En novice erhvervsdrivende hævder ofte, at aktiemarkedet tilhører en slags gætterier, der kræver svar på spørgsmålet om, hvor prisen vil gå senere. Hvis du tror det, så er du på rette vej til at begynde at bekæmpe markedet og blive frustreret over enorme tab. Forudsig ikke fremtiden, bare analysere fortiden, arrangere det i en logisk helhed, for at forstå markedet og dets sidste udsving.

Et stærkt finansielt marked er kendetegnet ved, at ingen bevægelse på det er utilsigtet. Ved første øjekast er absurde bevægelser efter omhyggelig analyse manipulation, hvis korrekte anerkendelse giver dig mulighed for at finde dig selv på den rigtige side af markedet.

Manglende forståelse for likviditet.

Taget ud af kontekst, bogens viden “hævder”, at du skal investere i meget likvide markeder. Desværre glemmer de fleste, at høj likviditet betyder mildere prisudsving. De kan holde dig fast med din position på markedet i længere tid, end du havde til hensigt.

Vær ikke bange for at flytte instrumenter som kryptovalutaer. Find den aktivklasse, der giver dig det rette forhold mellem likviditet og gennemsnitlig prisvolatilitet. Dette resulterer i en god mængde værdifulde handelsmuligheder.

Manglende forståelse af markedets love.

I øjeblikket er aktiemarkedet spillet er populært nok, der er en masse annoncer lovende hurtige penge at tjene, bare for at købe en guide fra en af de påståede investeringseksperter. Han touts sin metode, understreger psykologi handel og fremsætter tesen om, at det udgør 90% af den samlede måde. Virkeligheden viser, at den erhvervsdrivendes mentalitet er et problem af marginal betydning.

Der er dog en mere alvorlig og samtidig enkel at løse problemet. Næsten ingen af detailhandlerne har nogen idé om markedet, hvem i det er i stand til at flytte prisen, eller hvorfor prisen bevæger sig. Da den statistiske aktiehandler er blevet så vant til diagrammer, at de er synonyme med markedet for ham, er det i virkeligheden kun en registrering af historiske prisudsving. I langt de fleste tilfælde har de intet at gøre med den nuværende situation. Derfor er konklusionen enkel, roder skærmen med et stort antal linjer, der kan arrangeres i forskellige fancy mønstre, er simpelthen absurd.

Forkert valg af position størrelse.

Hvis du ikke kan styre dit budget, hvilket skyldes urealistiske forventninger om mulige overskud, så kan dette være en anden grund til, at du ikke tjener penge på aktiemarkedet. Dette kan bekræftes af antallet af visninger af handelsvideoer på YouTube. Materialer om teorien om auktioner og markedsmekanik er usandsynligt, at overstige 100.000 besøg. En urealistisk video af en tolv-årig 1.000-fold øget sin Forex konto i 24 timer blev set millioner af gange.

Fremkomsten af internettet har bidraget til ikke-spredning af utallige materialer, der taler om motivation og tro på metode som en pålidelig nøgle til succes. Fra et bestemt perspektiv har du brug for tro for at kunne opretholde den regelmæssige indsats med et bestemt mål. Men på aktiemarkedet kan for meget overbevisning om succesen af dine handlinger have skadelige konsekvenser. Det kan vise sig, at jo mindre en sådan tro, jo bedre.

Du behandler aktiemarkedet som hasardspil.

Hvis du kun åbner en position på grundlag af troen på, at det vil ende i et rentabelt resultat, så er du en gambler. Dette er en situation svarende til den, hvor du observerer forhandlerens hænder og håber, at den statistiske sandsynlighed vil arbejde til din fordel. Så er du ikke i stand til at være bedre inden for det område, du har at gøre med, fordi virkningerne af dine handlinger er bestemt af lykke.

De fleste af de såkaldte eksperter på aktiemarkedet lægger stor vægt på tro, idet de mener, at det er en nødvendig faktor at holde sig til de etablerede regler. Virkeligheden viser, at disse regler slet ikke er værdifulde, de er ikke tilpasset miljøet, og det faktum, at de ikke virker, skyldes den erhvervsdrivende.

Hvis du møder en person, der tilbyder dig et aktiemarked investering kursus, der understreger mentalitet i handel, så tænk over, om sådanne løsninger rent faktisk kan bringe nogen resultater. Eller måske er det bare et fupnummer, hvor hvis du ikke fortæller mig i sin brug, vil alle skylden blive lagt på din manglende disciplin.

Du satser på tro i stedet for fornuft.

Forestil dig nu, at ved hjælp af et teoretisk arbejdssystem, bør du tjene penge. I praksis er du i en række tab, der registrerer en af fejlene i træk. Hver efterfølgende tab af børsinvestering gør dig tættere og tættere på at bryde de accepterede regler. Årsagen er meget enkel – en sådan strategi kan erstattes af en beregning eller et møntkast.

Tænk over det, hvis historiske resultater ikke garanterer fremtidige overskud, hvorfor skulle simple matematiske beregninger på et diagram gøre det? Hvis nederlaget sker en gang i træk, vil det måske kun medføre tab? På denne måde er det nemt at bryde reglerne, når man eksperimenterer med rigtige penge, hvilket ikke kan ende godt.

Ingen seriøse regler.

Hvis du vil, så prøv at kast en mønt og prøv det som en handelsstrategi. Således vil strategien ikke være mindre værdifuld end en række farverige former og linjer placeret på diagrammet. Tekniske indikatorer er som regel designet til at kontrollere, hvornår der er momentum på markedet. Desværre tegner de et billede fra fortiden, som ofte ikke er relateret til den nuværende situation. Hvis du modtager et signal fra dem, betyder det, at følgende tendens for nylig er dukket op på markedet. Det viste sig, hvilket betyder, at det ikke vides, om det vil vare i fremtiden.

Handel i realtid.

Yderligere og yderligere fremskridt inden for uddannelse vil betyde, at han vil bruge færre og færre tekniske indikatorer. De skulle hjælpe med at træffe beslutninger. Men hvis du ønsker at beskæftige sig med korte investeringer på aktiemarkedet, så handel ved hjælp af real-time information er nok den eneste rationelle måde at spille aktiemarkedet.

Som grundlag skal du vælge evnen til at læse forholdet mellem udbud og efterspørgsel, lysestage og søjlediagrammer samt bruge værktøjer som markedsprofil og volumen og VWAP.

Har du brug for tro på dine metoder? Ja, et vist minimum, så meget som muligt, men du bliver stadig nødt til at opbygge en omfattende markedskontekst, for uden at bruge sin hjælp vil det være meget nemt for dig ikke at være opmærksom på omstændighederne og åbne en position på det forkerte tidspunkt.

Forstår du markedets principper?

Du er nødt til at indse, at jo mere viden du har, jo mere sandsynligt er du at formere din kapital, selv en relativt lille en, til et niveau, der giver dig mulighed for at leve af aktiemarkedet. Hvordan lærer man? Start med de metoder, der anvendes af detailhandlen – teknisk analyse og brugen af indikatorer. De principper, som disse felter er baseret på, er relativt nemme at lære og vil på kort tid føre dig til niveauet for en almindelig aktiehandler.

Efter udmattelse af emnet, ikke stoppe, og gå videre til mere komplicerede teknikker og forsøge at forstå, hvordan de kræfter af efterspørgsel og udbud på markedet arbejde, der påvirker udsving i instrumentpriserne. Du får brug for en forståelse af auktionsteori og grundlæggende makroøkonomisk viden. Auktionsteorien er ret sjældent beskrevet på internettet, så det er værd at række ud efter professionel litteratur.

I det lange løb er det umuligt at foretage effektive aktiemarkedsinvesteringer uden at forstå, hvordan finansielle institutioner manipulerer priserne på instrumenter. Du skal acceptere dem som markedets grundlæggende lov og forstå deres princip. Også her er det værd at bruge værdifulde materialer som litteratur.

Hvordan håndterer man risiko?

Det er umuligt helt at slippe af med risikoen,men du kan klare det klogt. Et væld af teknikker, du kan lære, giver dig mulighed for at kontrollere kapitalens skred. Vi taler om at bruge atr tekniske indikator og placere stop ordrer uden for den gennemsnitlige vifte af bevægelse på de sidste lysestager.

Ud over de klassiske måder skal du være opmærksom på afdækning, dvs. begrænse risikoen for en handel ved at åbne en position på et beslægtet instrument. At gennemføre effektive investeringer uanset instrumentet kræver udvikling af vaner med rimelig risikoregnskab og positionsstyring.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply