Børsinvesteringer i praksis.

Posted by

Hvis nogen stiller dig et spørgsmål om karakteristika for en god bestand erhvervsdrivende, vil du sikkert tro, at de vil være fremragende matematiske og økonomiske færdigheder. Virkeligheden viser, at det er lidt anderledes. Alligevel er der en vis sandhed i en sådan stereotyp opfattelse af aktiemarkedet investor. Vi besluttede at liste og beskrive et par funktioner, der kan tyde på, at aktiemarkedet spillet er en besættelse for dig.

Du er kreativ.

Hvis du kan lide logik puslespil og er tiltrukket af felter relateret til kreativ informationsbehandling, så er du på det rigtige sted. Denne type personlighed vil hjælpe dig med at finde dig selv i aktiemarkedet miljø. Kultur mener, at aktiemarkedet er et sted fyldt med ekstremt grådige mennesker.

I praksis er der folk her, der foretrækker at læse noget værdifuldt om aftenen end at bruge tid på at feste.

Kendskab til matematiske principper vil helt sikkert være nyttigt for dig, selv om det ikke behøver at være din passion. Du vil støde på problemer, der ikke altid vil være en usædvanlig vanskelighed, men uden visse dispositioner til at løse dem, vil du hurtigt brænde ud psykologisk.

Du tolererer risiko.

Et aktiemarked spil som enhver anden virksomhed kræver, at du kommer overens med en vis risiko. Det er en myte, at en erhvervsdrivende på aktiemarkedet tjener penge den ene dag og går konkurs den næste. Ifølge manualen accepteres niveauet 1% – 2% af risikoen. Nybegyndere bør dog gå under 1% og foretage rimeligt sikre handler. Aktiemarkedet investeringer handler ikke så meget om at tjene penge som om at beskytte din kapital mod tab.

Du vil ikke være søndagsinvestor.

En professionel atlet skylder bestemt ikke sine præstationer til den overmenneskelige indsats på søndag. Nej, de er frugten af systematiske vaner. Det er det samme med aktiemarkedet. Der er ingen ret til at eksistere weekend investor fører en doven livsstil med en bærbar computer på skødet.

Jeg lægger ikke skjul på, at De kan møde sådanne mennesker, men kun fordi de har lagt mange års hårdt arbejde, og derfor kommer deres nuværende resultater ganske let til dem. Hvis du kun er interesseret i penge, så tilgiv dig selv aktiemarkedet transaktioner.

Du er interesseret i økonomi.

Uanset hvilken stil at investere i aktiemarkedet, du vælger, vil du ikke slippe for at have viden inden for makroøkonomi. Selv hvis du er en scalper bedrift korte positioner, er det værd at kende den økonomiske kalender og vide, hvilken indvirkning de enkelte budskaber har på prisen.

Det er trods alt godt at vide, i hvilken retning man skal afslutte en handel, og hvordan man beskytter dig mod eventuelle tab, der kan opstå som følge af misforståelser de nye nyheder. Derfor viser et minimum af viden om økonomi sig at være nødvendig.

Nå, undtagen måske investere i ETF-instrumenter, som er baseret på at forudsige udviklingen af hele industrier i modsætning til klassisk handel med aktier i børsnoterede selskaber. Der kræves mange penge fra denne handelsstil, men på grund af det lille antal transaktioner, der er indgået, kan en nybegynder med et lille budget have et ideelt felt at øve her, før de investerer mere alvorligt.

Du vil finde et alternativ til at drive en virksomhed.

Aktiemarkedet forretning har sine særheder og negative sider, men hvis du forbereder dig ordentligt, så vil du hurtigt komme til den konklusion, at det ligner en klassisk virksomhed. Den er trods alt baseret på dygtig placering af tilgængelige midler, undgå unødvendige omkostninger og maksimering af mulige overskud.

Du ønsker at køre din virksomhed, og du ikke rigtig ønsker at se efter den virkelige forretning, så måske prøve din hånd på aktiemarkedet. Eller måske er det det værd for dig at investere en del af din indkomst på aktiemarkedet? Hvis du har det rigtige budget, skal du rette din opmærksomhed mod langsigtet handel med aktier eller ETF-indekser.

Du er ikke på udkig efter nemme penge.

Aktiemarkedet tolererer ikke folk på udkig efter adgang til nemme penge på det. Hurtig aktiemarkedet indtjening er muligt, men du er nødt til at have en meget absurd masse held. Anyway, så markedet stadig hævder sin egen og tager pengene med en hævn. Hvis du har økonomiske problemer, presser du dig selv ind i endnu flere problemer. Investerer du lånte penge? Dette er en fantastisk måde at bringe dig selv til mental og materiel ruin.

Har du urealistiske økonomiske forventninger? Hold dig væk fra aktier i børsnoterede selskaber og kryptovalutaer. Så meget desto mere, hvis du har yderligere læring i næsen. Denne type holdning vil hurtigt blive til en ludomani.

Hvad er de populære aktiemarkedet myter? Et par sætninger om udtalelsen fra mængden.

En frisk erhvervsdrivende på aktiemarkedet mener ofte, at de fleste af publikumsdeltagerne kontrollerer aktiemarkedets ressourcer. Hvis dette tages som en kendsgerning, så enhver manipulation af valutakursen ville være en midlertidig anomali.

Hvad viser virkeligheden os? Markedsmanipulation er ikke usædvanligt, men en normal markedslov. Du er nødt til at regne med det bare for at overleve. Det er ingen hemmelig viden, at hver udveksling består af deltagere i forskellige størrelser, og værdien af deres regnskaber er drivkraften på markedet. Hvis du investerer i populære og likvide finansielle instrumenter på børsen, skal du tage højde for tilstedeværelsen af store fonde og banker. Deres enorme styrke kan få dem til at ændre retningen af prisen.

Vil lægmandens gode resultater kun blive bedre?

Mange mennesker, der er involveret i aktiemarkedet spillet, og er kun i begyndelsen af deres vej, kan opnå lovende resultater. Dette gør et stort håb for yderligere udvikling og store afkast i fremtiden. Sådanne forventninger er som regel meningsløse. Hvis en bestand erhvervsdrivende tjener penge (selv flere gange) og ikke ved præcis hvorfor, hvordan kunne han forbedre sin teknik?

Bemærk, at hvis du ikke forstår driften af aktiemarkedet, og alligevel tjener du penge på det, så har du en masse held, der vil ende meget hurtigt.

En lille kapital vil ikke give dig svimlende indtjening.

Ordet lille er relativt, og for hver person kan det betyde en anden sum. Desværre ignorerer nybegyndere matematiske principper og tror på enorme afkast i en relativt lille periode. De beslutter ofte at investere, for eksempel flere hundrede zloty.

Seriøse overskud starter med et seriøst bidrag. Hertil kommer afregninger i Skattestyrelsen og nogle afvigelser fra det forventede overskud. Hvis du beslutter dig for at beregne rentabiliteten, så afvise anekdotiske argumenter, at nogle erhvervsdrivende på kort tid multipliceret sin lille rigdom. Se på det fra denne side. Kæmpe virksomheder, der investerer penge på børsen ikke gøre overskud på flere dusin eller flere hundrede procent om måneden. Når alt kommer til alt, ansætter de en række specialister, der beregner risikoen og sørger for, at systemet er rentabelt og så rentabelt som muligt. Når du starter dit eventyr med aktiemarkedet, vil du beslutte, at du vil udvikle en arbejdsmoral svarende til fagfolk.

Begyndere og kryptovalutaer.

Kryptovalutaer er blevet så populære, at mange nybegyndere kaster sig ud i investeringens hvirvel med deres deltagelse. Dette har foreviget troen på, at token markeder er et stort område for nyankomne. Virkeligheden viser, at denne tro er langt fra sandheden.

Ligesom andre kryptovalutaer mangler Bitcoin også likviditet. Dette gør deres priser ekstremt svingende. Der er også problemer med at læse transaktionsposten ved hjælp af niveau to-data, f.eks. Som nybegynder skal du holde dig væk fra kryptovalutabørser? Ikke nødvendigvis, selv om tage hensyn til, at dette er en temmelig specifik type marked, og du bør tage hensyn til en høj grad af risiko på det.

Andre instrumenter er også gode måder at tjene på.

Finansielle instrumenter findes i mange forskellige former. Det ser ud til, at valutavekslingen eller virksomhedens muligheder ikke nødvendigvis er de mest rentable muligheder. Forex synes at være en ikke særlig sikker mulighed for at investere midler. Dette skyldes dens decentralisering og vanskeligheder med at få adgang til mange værdifulde nyheder.

Den mest populære og samtidig værdifulde mulighed for at investere midler i modsætning til CFD’er er futuresmarkeder. Futureskontrakter er kendetegnet ved gennemsigtighed og problemfri adgang til information. Dette muliggør helt nye måder at handle på.

Teknisk analyse er det grundlæggende.

Begyndere og uvant til diagrammer, markedsdeltagerne behandler teknisk analyse som en kompliceret metode med overraskende gode resultater. Avancerede forhandlere ved, at dette blot er en introduktion til aktiemarkedsanalysen, som med tiden vil vige for andre metoder, såsom volumenanalyse.

Teknisk analyse kræver en smule selvfornægtelse for at lære de regler, der styrer sig selv. Med en vis selvdisciplin, vil du assimilere det i en relativt kort tid, og derefter gå videre til mere avancerede spørgsmål.

Viden inden for finansiering, hvilket er værd at give videre til børn.

For at kende forskellen mellem mennesker med økonomiske problemer og økonomisk ressourcestærke mennesker, er det nødvendigt at kende de vaner, der dannes i personligheden. Der er en tendens. Jo mere du er i den nederste sociale stige, jo mere du hengive sig til primitive instinkter, der ønsker at have alt for nu. Hvis du vil føre dig selv til fattigdom, er det bedst at holde op med at bekymre sig om i morgen. Nyt tøj, fastfood eller hurtig shopping giver en dopaminindsprøjtning, som er for stærk efter mange års afhængighed.

Hertil kommer dårlige omgangsfæller om penge: ondskab, mangel på moralsk rygrad eller den mørke side af forretningen. Det sker alligevel, men rige mennesker udskyder normalt fornøjelser til senere. Vær bange, når tingene kommer let til dig. Og hvis de fleste mennesker deler din mening, så vær endnu mere bange. Jo lettere og mere almindeligt noget er, jo lavere er det værdsat.

Det værste er, at alle manifestationer af individualisme undertrykkes og afvises af ordsproget “intet af dette vil komme ud af det”.

Hvis du holder op med at træffe beslutninger på egen hånd, vil du gå konkurs. Det er let at bukke under for illusionen af den viden, som mængden besidder. Det er let at tro ham, at gå den samme slagne vej, og at mislykkes som alle de andre mennesker.

Nogle refererer til aktiemarkedet som et nulsumsspil. Er den metode, du lærer let tilgængelige? Hvor mange mennesker bruger det? Hvis alt går let og med godkendelse fra mængden, holde sig væk fra det.

Auktion teori som en måde at lære markedet at kende er en vanskelig at nå måde. Som følge heraf er der simpelthen få mennesker, der baserer deres handel på det. På den anden side vil det tage dig en dag at lære principperne for teknisk analyse. Dette er den første metode, du vil støde på, når du lærer det grundlæggende på aktiemarkedet. Som følge heraf bruger de fleste det, og desværre mister det normalt sine penge.

En sikkerheds illusion.

En persons liv er som en tur på en balancegang. Han balancerer for at overleve på trods af vanskelighederne. Tilføjelse til dette forskellige tilfældige tilfælde hjulpet af en ufuldkommen sundhed, politisk, økonomisk og juridisk system, kan det konkluderes, at livssikkerhed ikke eksisterer.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply