Kryptovalutarevolution.

Posted by

I de senere år er forskellige stemmer om at investere i kryptovalutaer blevet hørt oftere og oftere. Ikke uden grund, fordi for eksempel den nuværende førende cryptocurrency er værd titusindvis af dollars pr. Enhed. Dette er meget for en valuta, der dukkede op for et dusin år siden. På bølgen af følelser beskriver mange stemmer Bitcoin som fremtidens penge. Hvad er kryptovalutaer? Hvorfor er de så meget værd?

Hvad er kryptovaluta?

I modsætning til “papir” valutaer, cryptocurrencies ikke har en fysisk repræsentation. De kan dog stadig bruges til at betale for en vare eller service. Hvis du vil foretage en transaktion ved hjælp af kryptovaluta, skal du have oprettet en virtuel tegnebog og finde en sælger, der accepterer denne type betaling.

Cryptocurrencies fungerer på samme måde, de er baseret på blockchain,dvs. blockchain. Den gemmer oplysninger om de udførte transaktioner. Antagelsen bag oprettelsen af blockchain er dens decentralisering,hvilket betyder, at hovedcomputeren ikke bruges til, hvordan et sådant system fungerer. Hver blok indeholder data om et bestemt antal transaktioner. Hvis en blok flyder over, oprettes en anden.

Udtrykket af cryptocurrency minedrift har helt sikkert ramt ørerne af mange mennesker. Dette temmelig mærkeligt klingende udtryk betyder opdatering af transaktionsregistret ved hjælp af komplicerede beregninger. I tilfælde af deres løsning belønnes enheder af en given cryptocurrency. Dette er en graveproces, der behandles af de såkaldte minearbejdere.

Da cryptocurrency ikke kan forfalskes på grund af kryptering af oplysninger, er den resistent over for denne type svig.

Hvordan kan du investere i kryptovalutaer?

Der er mindst tre måder:

  • Du kan købe valutaen på børsen og tjene på dens stigninger.
  • Du kan investere i CFD’er – en differencekontrakt og startprisen.
  • Endnu en mulighed er at investere i binære optioner, hvor du satser på, hvilken retning satsen vil gå på et givet tidspunkt.

Værdien af kryptovalutaer.

Den værdi, som en kryptovaluta opnår, består af flere faktorer. Til at begynde med, efterspørgsel og udbud. I betragtning af Bitcoiner dens højest mulige forsyning 21 millioner enheder, der kan deles i mindre enheder, og det tilgængelige beløb fra hastigheden af “minedrift” cryptocurrency. Efterspørgslen former tiltrækningskraft cryptocurrency for begyndere, men ikke kun. Den politiske og økonomiske situation i landet har også en indvirkning på kryptovaluta.
Bitcoin er modstandsdygtig over for inflation, fordi det ikke kan “udskrives” – dens maksimale beløb i omløb er begrænset.

Jo flere enheder beslutter at acceptere betaling ved hjælp af kryptovalutaer, jo mere interesse i at eje en digital valuta vil vokse. Hvis der indføres regler, der giver troværdighed til cryptocurrency, bidrager det også til stigningen i dens værdi i de berørtes øjne.

Der er også fænomener, der forårsager et fald i værdien af digital valuta, f.eks. et forbud mod handel med kryptovalutaer, deres anvendelse til ulovlige formål, svig, hvidvaskning af penge.

Hvor købes kryptovalutaer?

Sandsynligvis ikke alle mennesker interesseret i at eje cryptocurrencies ønsker at investere iminedriftudstyr. Hvordan kan de købe Bitcoins og andre virtuelle valutaer?
Du behøver ikke at være minearbejder for at få fat i kryptovalutaer. Jo mere fordi deres ekstraktion kræver en solid hardware base.
Kryptovalutaer kan købes på den såkaldte kryptobørs. Det er en type websted, der giver dig mulighed for at lave et tilbud om at købe eller sælge kryptovalutaer. De er ikke placeret i nogle fysiske sted i verden – de fungerer helt virtuelt.
På kryptovalutabørsen kan virtuel valuta købes på to måder. Du kan købe det fra børsen ved hjælp af traditionelle midler. En anden måde er at købe cryptocurrency fra sælgeren, hvor udvekslingen fungerer som mellemmand. Et tilbud om at sælge kan være i form af en auktion eller en fast pris for et bestemt antal enheder.

Hvis du overvejer at vælge en kryptoudveksling, skal du være opmærksom på dens sikkerhed. Din identitet og dine ressourcer skal beskyttes ordentligt.
Kryptovalutabørs kan også gøres uafhængigt uden at bruge børsens tilbud, men det skal tages i betragtning, at du let kan blive bedraget.

Hvad skal man gøre for at kunne handle kryptovalutaer?

  1. Først skal du finde den rigtige mægler. Det er vigtigt, at hans professionalisme understøttes af passende regler og certifikater, f.eks. CySEC.
  2. Derefter mestrer mæglerplatformens muligheder. En vigtig funktionalitet er en demokonto, hvor du kan simulere kryptovalutainvesteringer.
  3. Vælg den kryptovaluta, du vil handle med. Der er en hel del af dem. Du skal have en god idé om markedet for at vælge det højeste investeringspotentiale.
  4. Har du tjekket den aktuelle kryptovalutarangering?
    Tænk over den retning, hvor prisen på kryptovalutaen vil gå. Dette er en vanskelig opgave, fordi priserne på kryptovalutaer ofte er meget nervøse. Køb billigt og sælg dyrt, synes det indlysende, men det er ikke altid let at gennemføre.

Vokse, øv dig, lær nye ting. Træning gør perfekt.

Tilhængere og skeptikere kan ikke nå til enighed.

Internettet bugner af akkumulerede meninger og kommentarer skrevet af entusiaster og skeptikere af moderne betalingsmidler. Den, der investerede i Bitcoin tidligt nok, kan tale om rigtigt held. Et højt afkast og en betydelig fortjeneste blev kun akkumuleret ved at gå ind i investeringerne på det rigtige tidspunkt. Nogle bukker under for overtalelse og starter investeringer og kaster sig ud i det såkaldte dybe vand.
Skeptikere beskriver interessen for kryptovalutaer som en voksende spekulativ boble, der skal briste på en dag. Derefter vil priserne falde kraftigt nedad, hvilket skaber smertefulde tab blandt investorerne. Sprængningen af boblen vil resultere i et skarpt salg af cryptocurrency-midler, hvilket kun ville forværre nederlaget.
Når alt kommer til alt bør cryptocurrency-investeringer betragtes som en interessant mulighed for at investere kapital. Cryptocurrency minedrift kræver en enorm mængde kapital i udstyr. Derfor er de andre måder at få kryptovalutaer mere værd at interessere sig på. Værdien af Bitcoin kan bevises ved det faktum, at nogle computere blev hacket for at få virtuelle tegnebøger.

Kongen af kryptovalutaer – Bitcoin.

Frugten af informationsrevolutionen i anden halvdel af det tyvende århundrede var populariseringen af kommunikationsmedier, alle former for elektronik og udviklingen af datalogi. Holdningen til udvikling er blevet internettet behandlet i vores land mere end 20 år siden som en nysgerrighed. I dag er det umuligt at forestille sig livet uden adgang til internettet. Især i pandemiens tidsalder er det kommet frem, hvor svært det ville være at fungere uden dette kommunikationsmedie. Kan du forestille dig nogen, der hævder ikke at bruge et bord eller en stol? Det er det samme med internettet. Shopping, studere og arbejde via internettet er ophørt med at vække overraskelse. Så er den store overraskelse udseendet af virtuel valuta?

Tidligere tanker om penge blev ændret, da det nye guld på internettet dukkede op. Bitcoin har gjort folk opmærksomme på, at håndgribelige kontanter ikke er alt. Ja, vi ved, at der stadig er betalingskort, kreditkort og netbank. Alt dette fungerer den dag i dag. Hvad er bitcoins magt?

Først og fremmest i sin uafhængighed. Det er ikke udstedt og opbevaret i banker, det er fremmed for nationale grænser og kan bruges, hvor internettet er tilgængeligt. Betaling fra USA til Kina bliver så simpelt som et snap af fingrene.

Tekniske problemer med Bitcoin.

Informationsalderens valuta er også information. Det behandles i et lige netværk, eller P2P. Equidence betyder, at der ikke er nogen central computer (server), der leverer tjenester til resten af computerne.
Selve valutaen var baseret på komplekse matematiske beregninger, så den kan ikke forfalskes og lade falske enheder cirkulere. Ingen institution kan konfiskere den, og dens begrænsede antal gør den modstandsdygtig over for “trykning” og inflation. Det maksimale antal Bitcoins til mine er 21 millioner.
Vi kan antage, at for at udvinde Bitcoin er en almindelig computer nok. Ved at dele vores computerkraft vil vi blive belønnet med valuta. Praksis viser imidlertid, at en almindelig computer ikke er nok,fordi dens computerkraft ikke svarer til de omfattende serverrum. Hvad mere er, jo kraftigere udstyr minearbejderne har, jo sværere ved minedrift stiger.

Fordele ved at investere i Bitcoin.

Brug af Bitcoin er meget praktisk. Ingen formidlere er forpligtet til at indgå transaktioner, og overførsler af midler er hurtige og billige.
Den manglende evne til at udskrive valuta gør den modstandsdygtig over for inflation.
Transaktioner udført med Bitcoin er helt anonyme.

Bitcoin kan ikke manipuleres som regeringer og finansielle myndigheder gør.
Forfalskning bitcoin eller en transaktion indgået med sin deltagelse er umuligt. Dette er takket være kryptografisk sikkerhed.

Skal du være forsigtig?

Bitcoin er tilbøjelig til spekulation, fordi der ikke er nogen centralbank eller myndighed til at overvåge det. Nogle ser måske dette som en fordel, at kunne drage fordel af sine op- og ned- og nedjusteringer.
Takket være bitcoins anonymitet og den manglende kontrol med institutionen er det blevet et betalingsmiddel,der bruges til ulovlige formål. Man skal huske på, at stigningen i denne type aktiviteter kan medføre et forbud mod virtuelle valutaer i nogle lande, hvilket kan få prisen til at falde kraftigt. Forskellige lande behandler digital valuta forskelligt. Nogle anerkender det som værdifulde penge, andre forbyder dets anvendelse.

Fremtiden for Bitcoin.

De seneste år har vist, at investeringer i kryptovalutaer nyder unflagging popularitet. Det er svært at sige, hvordan værdien af Bitcoin vil ændre sig i fremtiden. Prisen er stadig stigende, men den er udsat for alvorlige udsving. Det vides ikke, om det nuværende prisniveau afspejler den faktiske værdi af denne cryptocurrency, eller om det blot er en oppustet spekulativ boble. Hvis det virkelig er en boble, der brister i fremtiden, kan mange investorer lide alvorlige tab.
Desværre er ingen i stand til at sige med al fylde, hvordan markedet vil se ud næste år og derefter. Er du villig til at investere penge i noget, der er fyldt med en betydelig risiko for tab? Måske er det værd at vente på, at priserne stabiliseres. Husk dog, at du kan vente på ubestemt tid for stabiliteten af kurset, og dermed aldrig vente på den ønskede fortjeneste.

Cryptocurrency investeringsentusiaster følger Bitcoin-diagrammet med tilbageholdt åndedræt og tæller mulige overskud. Midlertidige fald skadede ikke kryptovalutaen væsentligt. Bitcoin er værd titusindvis af dollars, og prognoser taler om yderligere stigninger.
Når man lytter til skeptiske investorers stemmer, kan man få det indtryk, at de ikke anerkender kryptovalutaer som et seriøst investeringsværktøj. Ifølge dem, der har besparelser til din rådighed, er det bedre at investere dem i guldbarrer. Bitcoin er et midlertidigt modefænomen og vil ligesom andre virtuelle valutaer gå over i historien som en stor finansiel misforståelse.
Der er ingen mangel på meninger for og imod internettet. Det er svært at sige, om investering i kryptovalutaer kan give overskud om 10 år. I tilfælde af kryptovalutaer virker det klogere at forvente indtjening på valutakursudsving end fra langsigtede investeringer. Hvis du har besparelser og ikke ønsker dem til at blive “fortæret” af grasserende inflation, skal du vælge guld bedre.

Author

  • En elsker af spørgsmål relateret til investering og økonomi. Han driver en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomiske optimeringsmetoder. Privat mor til fire og lykkelig gift kvinde. Han nyder at spille klaver, musik og synge. Efter timer giver han privatundervisning.

REPLY
Cancel

Leave a Reply