Regler

Vilkår for brug af ibp-consult.com. Vores redaktion placerer følgende tekst på ibp-consult.com hjemmeside, som i det følgende omtales som forordningerne. Den indeholder oplysninger om privatlivspolitikken, vilkår for brug og selve reglerne. Generel:

 1. Hver person, der besøger ibp-consult.com, er forpligtet til at læse indholdet af reglerne.
 2. Disse regler angiver, hvordan brugen af hjemmesiden skal finde sted. Således blev spørgsmålene om at modtage indholdet på denne hjemmeside rejst.
 3. Alt indhold på hjemmesiden ibp-consult.com er kun til orientering.
 4. Vi anerkender, at vi ikke er blevet registreret som mægler eller som forhandler af finansielle tjenesteydelser under en tilsynsmyndighed. Skaberne af webstedet ibp-consult.com ikke har licensen og passende kvalifikationer til investeringsrådgivning. Oplysningerne på denne hjemmeside bør behandles af læseren som pædagogiske eller informative materialer.
 5. ibp-consult.com er et oprydt websted, men kan have reklamer eller links til andre hjemmesider. Ejeren af hjemmesiden kan modtage vederlag eller andet overskud fra dem, hvilket afhænger af de aftalte betingelser.
 6. De oplysninger, der er lagt ud på ibp-consult.com hjemmeside er udtalelser og synspunkter skaberne, samt besøgende på webstedet. Sådan skal indholdet fortolkes. Meddelelser, der er lagt ud på ibp-consult.com side, tilhører ejerne af webstedet. Vi forbyder distribution, ændring eller brug af webstedets indhold. Hvis der er tale om en overtrædelse af dette forbud, forbeholder vi os ret til at indlede en retssag.
 7. Hver af de mennesker, såsom læsere, brugere eller besøgende på webstedet træffe alle økonomiske beslutninger på egen hånd. Ejerne af webstedet ibp-consult.com ikke bære konsekvenserne af sådanne beslutninger. Materialer fra ibp-consult.com hjemmeside bør ikke behandles som et tilbud eller anbefaling.
 8. Brugeren af webstedet er enig i, at investeringer og handel er aktiviteter baseret på spekulation, som indebærer en betydelig risiko for tab. Investorer kan miste nogle eller alle de midler på deres konto. Derfor bør de ikke træffe de tidligere nævnte foranstaltninger uden at konsultere en finansiel ekspert. Ejerne af webstedet ibp-consult.com informere om, at risikovillig kapital, som en person ikke har råd til at miste, er meget uhensigtsmæssigt.
 9. Investeringer i Forex, kryptovalutaer, CFD’er, binære optioner eller andre finansielle instrumenter bør ikke være baseret på indhold fra ibp-consult.com. Dette skyldes, at vi ikke har en licens eller registrering som konsulenter eller finansielle rådgivere. Før du begynder at investere, skal du tjekke risikoadvarslen på mæglerens hjemmeside.
 10. Du er ansvarlig for investeringer i værdipapirer, binære optioner og andre finansielle instrumenter. Redaktørerne af ibp-consult.com hjemmeside tager ikke noget ansvar for de økonomiske tab af besøgende på webstedet.
 11. Kommentarerne fra læserne af ibp-consult.com side bliver offentligt indhold.
 12. Redaktørerne af ibp-consult.com siden kan slette kommentarer, der:
  1. De er ikke relateret til indholdet af artiklen eller posten.
  2. De er vulgære, uanstændige eller indeholder stødende indhold, uanset i hvilken form de udgives i, f.eks. tekst eller grafik. Det er også forbudt at bruge bandeord i forkortet form.
  3. De er i strid med gældende lovgivning.
  4. De tilhører politiske, sociale, reklame eller andre ureiderede kampagner.
  5. De indeholder unødvendige oplysninger – de er spam.
  6. De er markeret med en avatar, der overtræder loven eller gode skikke.
  7. De har stilistiske eller stavefejl og gør det umuligt at læse betydningen af erklæringen.
  8. De er skrevet med store bogstaver og har et for stort antal specialtegn.
  9. De indeholder personoplysninger såsom bopæl, e-mail-adresse, telefonnummer.
  10. De er adresseret til redaktørerne af ibp-consult.com hjemmeside.
 13. Redaktionen forbyder udstationering af kommentarer:
  1. Fremme af indtagelse af alkohol, narkotika eller narkotika.
  2. Fornærmende offentlige personer, privatpersoner eller bagvaskelse af dem med udokumenterede beskyldninger.
 14. Redaktørerne forbeholder sig ret til at ændre poster, der overtræder reglerne.
 15. Redaktionen kan til enhver tid ændre forordningsbestemmelserne med øjeblikkelig virkning fra tidspunktet for offentliggørelsen.

Tjenestens ansvar:

 1. Hver af de mennesker, der besøger hjemmesiden, skal ibp-consult.com læse reglerne på hjemmesiden.
 2. I indholdet af webstedet kan placeres links til affiliate programmer, hvorfra ejeren kan indsamle overskud.
 3. Ejeren af webstedet kan ikke være ansvarlig for det indhold, der er på andre sider, som brugeren kan blive omdirigeret til.
 4. Den ibp-consult.com side kan indeholde kampagner af virksomheder og finansielle enheder, hvorfra ejeren kan modtage fortjeneste.
 5. Indholdet på ibp-consult.com hjemmeside er til orientering. De er ikke et forslag og incitament til at handle med finansielle instrumenter eller andre former for investeringer.
 6. Oplysningerne på ibp-consult.com hjemmeside er ikke en anbefaling, der gælder for finansielle instrumenter, deres udstedere eller udstedere.
 7. Indholdet, der er lagt ud på ibp-consult.com hjemmeside, er ikke juridisk eller finansiel rådgivning.
 8. Brugeren, der bruger webstedet, erklærer, at han har læst og forstået, hvad er reglerne for driften af webstedet ibp-consult.com.
 9. Ejeren af ibp-consult.com tager ikke ansvar for følgende konsekvenser:
  1. At træffe investeringsbeslutninger af brugeren eller tredjeparter baseret på materialer fra hjemmesiden.
  2. Tab som følge af investeringer baseret på anbefalinger, prognoser eller meddelelser downloadet fra hjemmesiden.
  3. Omdirigerer til organisationens websteder. Han tager ikke ansvar for deres pålidelighed, korrekthed og måde at handle på.

Ophavsret. De ressourcer, der er placeret på ibp-consult.com hjemmeside er beskyttet af ophavsret og er ejet af redaktører af ibp-consult.com. Det er forbudt at kopiere dem og yderligere distribuere dem uden samtykke fra forfatteren.